Δευτέρα, 7 Ιουλίου 2014

Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΗΣ Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ ΣΤΟ ΗΡΩΔΕΙΟ - ΦΩΤΟ


ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Αργοστόλι : 07-07-2014
ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ 


Λεωφόρος Βεργωτή 16, Αργοστόλι
Τηλ.26710 25600
Fax.26710 22847

Προς: Μ.Μ.Ε.

H Γυναικεία Χορωδία της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κεφαλλονιάς συμμετείχε την Παρασκευή 4 Ιουλίου στο Ηρώδειο στην μεγάλη συναυλία που διοργανώθηκε από τα Επτανησιακά Πολιτιστικά Σωματεία της Αθήνας για τον εορτασμό της συμπλήρωσης των εκατόν πενήντα χρόνων της...
Ένωσης των Επτανήσων με την Ελλάδα.
Οι θεατές στο κατάμεστο Θέατρο απόλαυσαν το κορυφαίο αυτό γεγονός το οποίο στο πρώτο μέρος του αποδόθηκαν έργα των Καρρέρ Παύλου, Λαυράγκα Διονύσιου και Σαμάρα Σπύρου, ενώ στο δεύτερο μέρος τραγουδήθηκαν και οι εικοσιτέσσερις ωδές του «Ύμνου Εις την Ελευθερία» του Διονυσίου Σολωμού από τις δώδεκα Επτανησιακές Χορωδίες, την Χορωδία του Δήμου Αθηναίων και την παιδική Χορωδία του Σπύρου Λάμπρου συνοδεία της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων.
Η άρτια προετοιμασία των Χορωδών της Κ.ΕΔΗ.ΚΕ. υπό την καθοδήγηση του Μαέστρου κου Μουρελάτου Άγγελου είχε ως αποτέλεσμα η Χορωδία μας να παίξει σοβαρό υποστηρικτικό ρόλο στην όλη εκδήλωση κάτι το οποίο αναγνωρίστηκε από τους διοργανωτές και το οποίο φανερώνει το υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο αλλά και την αγάπη και τον ζήλο των χορωδών.
Την εκδήλωση παρακολούθησε ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς κος Αλέξανδρος Παρίσης.


Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.

Άγγελος Κωνσταντάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.