Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Ανεξάρτητοι, Ενωμένοι & Νικητές! (ΦΩΤΟ)



Το φινάλε της προεκλογικής περιόδου, έστειλε ξεκάθαρα το μήνυμα νίκης για τον συνδυασμό της Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς!
Μια μεγαλειώδης προεκλογική συγκέντρωση σε έναν χώρο που επιλέχθηκε με νόημα και σημασία, έλαβε χώρα την Παρασκευή το βράδυ με τον υποψήφιο δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο να μιλάει με λόγια καρδιάς και πίστης για ένα καλύτερο αύριο για το νησί μας.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Μια πραγματικά μεγάλη συγκέντρωση, που έδειξε για μία ακόμη φορά την δυναμική που έχει ο συνδυασμός της Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς.
Ο Θεόφιλος Μιχαλάτος έδωσε επακριβώς το στίγμα της σημειολογικής επιλογής του χώρου του παλιού ΚΤΕΛ τονίζοντας πως αυτός επιλέχθηκε διότι από αυτό το σημείο κάποτε εκατοντάδες νέοι και νέες μπήκαν...
στο λεωφορείο ξενιτεύτηκαν μακριά από την Κεφαλονιά για να αναζητήσουν την τύχη τους, χωρίς να είναι επιλογή τους αλλά επειδή δεν μπορούσαν να
ζήσουν και να μείνουν στο νησί μας.

Όπως είπε η Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά ξεκινά την προσπάθεια από το ίδιο σημείο για να καταφέρει το νησί να δίνει ευκαιρίες και δυνατότητες σε κάθε νέο και σε κάθε νέα, αλλά και για να μπουν οι βάσεις να επιστρέψουν όσοι έφυγαν και να γίνει ξανά η Κεφαλονιά Νησί ζωής.
Ο κ. Μιχαλάτος τόνισε επίσης πως η παράταξή του είναι μία ομάδα καταξιωμένων ανθρώπων με νέες ιδέες, μεράκι και θέληση για προσφορά στον τόπο. Μια ομάδα ανθρώπων, που αγαπά την πατρίδα της , χωρίς κομματικές ταμπέλες, χωρίς προσωπικές ματαιοδοξίες, χωρίς διαμεσολαβητές.
Ως προτεραιότητες του συνδυασμού του μόλις εκλεγεί ως Δημοτική Αρχή έθεσε: Περισσότερα - και φωτορεπορταζ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.