Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Διάχυτη ανάγκη σε όλους να αλλάξει σελίδα ο Δήμος Κεφαλονιάς



Αργοστόλι, 20-05-2014
Με περισυλλογή και υπευθυνότητα μελετήσαμε τα αποτελέσματα του Α΄ Γύρου των Δημοτικών Εκλογών.
Πρώτα από όλα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους δημοτικούς συνδυασμούς ΕΝΩΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΠΟΛΗ, ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΞΑΝΑ, ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ και ΦΙΛΟΙ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τον τίμιο και
καθαρό προεκλογικό αγώνα που έδωσαν.

Από τις συνομιλίες μας, με στελέχη και ψηφοφόρους των παραπάνω συνδυασμών, προκύπτει ότι υπάρχει διάχυτη ανάγκη σε όλους η Κεφαλονιά να αλλάξει σελίδα και να απαλλαχθεί από την υπάρχουσα δημοτική αρχή, η οποία αντί να μας απελευθερώσει μας σκλάβωσε.

Διαβάζοντας κάποιος προσεχτικά τα αποτελέσματα των εκλογών, μπορεί εύκολα να εξακριβώσει τους εκβιασμούς και τις «διευκολύνσεις» της ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ στην προσπάθεια της να διαμορφώσει το αποτέλεσμα υπέρ της.

Οι Κεφαλονίτισες και οι Κεφαλονίτες όμως γνωρίζουν ποιοι πραγματικά μπορούν να τους βοηθήσουν τα επόμενα πέντε χρόνια και είναι αποφασισμένοι να βάλουν τέλος στο σημερινό αδιέξοδο που επικρατεί. 

Την Κυριακή το βράδυ η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ θα λάβει από το λαό της Κεφαλονιάς την εντολή να κάνει το νησί ΝΗΣΙ ΖΩΗΣ.

Είμαστε έτοιμοι και θα τα καταφέρουμε.

Εκ του Γραφείου Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.