Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Μήνυμα Σωτήρη Κουρή για τις εκλογές


ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ  
Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακών  Ενοτήτων Κεφαλληνίας & Ιθάκης
  Αργοστόλι 20 Μαΐου 2014 
Μήνυμα για τις εκλογές 
Μετά τα πρόσφατα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των εκλογών, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδίας  όσους στάθηκαν δίπλα μας σε τούτη την δύσκολη αναμέτρηση.
Ευχαριστούμε αυτούς που αναγνώρισαν  το έργο μας, επιβράβευσαν το μόχθο μας,  αυτούς που πίστεψαν στις δυνατότητες μας, που βασίστηκαν σε εμάς για το μέλλον του τόπου μας και συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία τιμώντας μας με την ψήφο τους.
 Ευχαριστούμε όλους όσους αγνόησαν τις διαβολές και την κακοήθεια όλους εκείνους που έκριναν απερίσπαστα, θαρρετά, αντικειμενικά, αποστασιοποιημένα, την καθαρότητα, την
ουσία και την αποτελεσματικότητα στις προθέσεις, στις πράξεις και στους στόχους μας.
 Ευχαριστούμε τους περιφερειακούς μας συμβούλους, τόσο αυτούς που προ τριετίας συμπορεύτηκαν μαζί μας, όσο και αυτούς που παρέμειναν ή εντάχτηκαν τώρα στην δύναμή μας, ανεξαρτήτως αν εξελέγησαν ή όχι. Αυτούς με τους όποιους  μοιραστήκαμε τις ιδέες μας, θέσαμε από κοινού, τις βάσεις και τις κατευθύνσεις για την στάση, την δράση και την προσφορά μας στην ανάπτυξη και την ευημερία των νησιών μας.
Ευχαριστούμε, τους σεισμόπληκτους της Παλλικής και τον λαό της Ιθάκης που υποφέρει από πολλαπλές ελλείψεις και απομόνωση, αυτούς τους συμπατριώτες μας,  τους οποίους  οι αντιξοότητες και τα προβλήματα, δεν τους λύγισαν, δεν τους κατέβαλλαν, δεν έβαλαν φραγμό στο όνειρο και τις προσδοκίες τους, δεν τους εμπόδισαν, να δουν, να καταλάβουν να εκτιμήσουν και να ενισχύσουν την προσπάθειά μας.
Δεσμευόμαστε για αυτούς που παραμένουν δίπλα μας αλλά και για εκείνους που μας αμφισβητούν, ότι παλεύουμε με εντιμότητα, ειλικρίνεια, υπομονή και επιμονή, με μόνο σκοπό την ανάταση και ανάπτυξη τούτου του τόπου και ζητούμε εκ νέου την ψήφο και την εμπιστοσύνη σας. Ζητούμε να παραμείνετε στις επάλξεις μέχρι τελευταία στιγμή, δίνοντας μαζί μας τούτη την μάχη, για αυτά που απαιτούνται, για αυτά που διεκδικούμε, για αυτά που δικαιούμαστε, για όλα όσα ελπίζουμε,  για το αύριο των παιδιών μας.
  
Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ



ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.