Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του αστυνομικού που αυτοκτόνησε στην Κέρκυρα....


Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε ο 27χρονος αστυνομικός Γιώργος Γιαννιδάκης στο χωριό Ελιά Επισκοπής, παρουσία πολλών φίλων και συγγενών του, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως αυτός ο νέος άνθρωπος έβαλε τέλος στη ζωή του.

Η κηδεία που ξεκίνησε λίγο μετά τις 4μμ έγινε στην εκκλησία του χωριού. Εντός και εκτός του ναού οι παρευρισκόμενοι παρέμεναν σιωπηλοί, όντας σοκαρισμένοι από αυτό που βίωναν. Τραγικές φιγούρες βεβαια ήταν οι δικοί του άνθρωποι, τα μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος. Η οικογένεια του νεαρού αστυνομικού ζήτησε αντί στεφάνων στην...κηδεία του, τα χρήματα να κατατεθούν στο Σύλλογο "ΗΡΑ"
Το συγκλονιστικό μήνυμα
Η σύζυγος του είναι πραγματικά συγκλονισμένη από το χαμό του άνδρα της και σοκαρισμένη από το μήνυμα που της άφησε, μέσω του κινητού του τηλεφώνου. Ο αυτόχειρας πριν τερματίσει τη ζωή του, της εστειλε μήνυμα μέσα στο οποίο της έλεγε "να ονομάσουν το παιδί του Ζωή και εκείνον να τον θάψουν στην Κρήτη".

Από την Αστυνομία διεξάγονται έρευνες για τις συνθήκες αλλά πολύ περισσότερο για τους λόγους που έφτασε στην αυτοκτονία. Μάλιστα, πέρα από τις έρευνες που διεξάγονται στους οικείους του, έχει ζητηθεί και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός είχε γίνει πρόσφατα πατέρας και για άγνωστους λόγους αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωη του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα του που βρήκε τον άνθρωπό της νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος, άρχισε να ουρλιάζει και ξεσήκωσε τη γειτονιά. Πολύ γρήγορα έφτασε στο σπίτι η αστυνομία που απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ο αυτοχειρας ήταν ένας ιδιαίτερα ήσυχος άνθρωπος και όλοι όσοι τον γνώριζαν, λένε πως ο άνθρωπος δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Ενω συγκλονίζουν τα μηνύματα φίλων και γνωστών του στο facebook, με τα οποία εκφράζουν την θλίψη τους για τον άδικο χαμό του. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.