Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Θεοπεφτάτου Αφροδίτη: Τα Ιόνια νησιά άνοιξαν το δρόμο στην Ελπίδα


Τα Ιόνια νησιά άνοιξαν το δρόμο στην Ελπίδα καταψηφίζοντας την κυβερνητική πολιτική και τους τοπικούς εκφραστές της εκλέγοντας για πρώτη φορά Περιφερειάρχη από το χώρο της Αριστεράς για μια αλλαγή πορείας στην Περιφέρειά μας. 
Οι πολίτες των νησιών μας επέλεξαν με τη ψήφο τους τη νέα Περιφέρειακή αρχή που θα λειτουργεί με γνώμονα τις ανάγκες των κατοίκων και όχι των...
συμφερόντων, που θα πρωτοστατίσει να διασφαλίσει τις ανάγκες της κοινωνίας, της παραγωγικής ανασυγκρότησηςη και της υπεράσπισης των δημόσιωνς αγαθών.

Θερμά συγχαρητήρια στην περιφερειακή κίνηση της «ΑΝ.Α.Σ.Α.» και τον Θεόδωρο Γαλιατσάτο για την μεγάλη επιτυχία και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που τους περιμένει για την παραγωγική και κοινωνική ανασυγκρότηση της Περιφέρειας.

Παράλληλα, οι Επτανήσιοι έστειλαν μήνυμα αλλαγής πορείας και προς την κυβέρνηση αναδεικνύοντας τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτη δύναμη στις ευρωεκλογές,  Ευχόμαστε στους ευρωβουλευτές μας καλή επιτυχία στο έργο τους που είναι η προάσπιση της κοινωνίας.

Ο αγώνας μας όμως δεν σταματάει εδώ. Από σήμερα ανασυγκροτούμε τις δυνάμεις μας και αγωνιζόμαστε για την οριστική κατεδάφιση των πολιτικών των μνημονίων και λιτότητας. Αγωνιζόμαστε για να διασφαλίσουμε ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας.


Αθήνα, 26/5/2014
Αφροδίτη Θεοπεφτάτου

Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.