Κυριακή, 2 Μαρτίου 2014

Απεταξάμην την ''κεντροαριστερά'' και τους ''καρνάβαλους''Και πάνω στην τούρλα του χαμού, πάνω που' χαμε ξεχάσει την ύπαρξή του, το μέγα-φασισταριό, το παιδί-λάστιχο ηθικής, ο άνθρωπος-χωρίς-συνείδηση, η Αυτού Χυδαιότης, ξαναχτύπησε:
"Αν δεν σταθεί η κεντροαριστερά δεν θα σταθεί Ελλάδα"!!
Ο εστί μεθερμηνευόμενον"Αν δεν καταφέρω να επιβιώσω πολιτικά, θα πάω φυλακή"!
Επικαλούμενος την ''κεντροαριστερά'' έναν ψευδεπίγραφο και εν τέλει ανύπαρκτο πολιτικό χώρο, που εφευρέθηκε μόνο και μόνο για να κρυφτεί όλη αυτή η πασοκοαληταρία που λυμάνθηκε τόσα χρόνια την χώρα και τελικά την κατέστρεψε και ταυτίζοντας όπως πάντα στο λιπαρό του μυαλό, τον εαυτό του με την χώρα!
Έκανε την δήλωση και όδευσε ως προεδρεύων υπουργός Εξωτερικών της Ε.Ε (πςςςςςςςς), να.......βρείτους ομοϊδεάτες του φασιστοναζιστές στην νέα κυβέρνηση της Ουκρανίας.
Αυτά, για να μάθουμε να εφησυχάζουμε και να "χαζολογούμε" όσο το σύστημα ''δουλεύει'' ασταμάτητα.
Και ενώ εμείς ασχολούμαστε με τους καρνάβαλους και τις λαγάνες οι πραγματικοί "καρνάβαλοι"συνεδριάζουν συνεχώς στο υπουργείο Οικονομικών και στ' άλλα υπουργεία, χαλκεύοντας κι άλλαδεσμά δανείων για την πατρίδα κι άλλα βάρη, απελπισία και καταστροφή για την κοινωνία και τον λαό.
Ας επαγρυπνούμε λοιπόν κι ας είμαστε αποφασισμένοι και έτοιμοι να απαλλαγούμε από τηνπολιτική αγυρτεία που τυραννάει την ζωή μας και την χώρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.