Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014

Δ. Κουτσούμπας: Δεν μας ικανοποιεί η συγγνώμη του προέδρου της Γερμανίας


Δεν μας ικανοποιούν οι δηλώσεις συμπάθειας και δήθεν μετανοίας του προέδρου της Γερμανίας κ. Γκάουκ, τόνισε την Κυριακή σε συνεστίαση της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης - Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ) ο... γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
«Έχουμε χορτάσει από συγγνώμες και από μεγάλα λόγια. Κι όπως λέει ο ελληνικός λαός με τη σοφία του, από τότε που βγήκε το συγγνώμη, χάθηκε το... φιλότιμο», σημείωσε ο κ. Κουτσούμπας.
«Τα εγκλήματα που έκαναν οι ναζί, οι φασίστες, στη χώρα μας, δεν διορθώνονται με κάποιες τέτοιες δηλώσεις μετανοίας, όσο κι αν έχουν κι αυτές την ηθική τους γενικά αξία. Θα πρέπει οι γερμανικές αποζημιώσεις να γίνουν πράξη, αλλά όμως αυτό χρειάζεται και αλλαγή πολιτικής, χρειάζεται να φύγει αυτή η τάξη που έχει την πραγματική εξουσία, να φύγει το πολιτικό προσωπικό αυτής της τάξης, για μια πραγματική διέξοδο από την κρίση προς όφελος του λαού» επισήμανε ο ηγέτης του ΚΚΕ.
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.