Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Στην Κεφαλονιά επικεφαλής 20μελούς κλιμακίου υπαλλήλων του Τ.Α.Σ ο Γιώργος Διδασκάλου


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ – ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ & ΙΟΝΙΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πάτρα τηλ.: 2610-490335-6
fax: 2610-490359
e-mail: press@apd-depin.gov.gr
Τρίπολη τηλ.:2713-601007
fax: 2710-232383
e-mail: presstrip@apd-depin.gov.gr
Κέρκυρα τηλ.:26613-61597
fax: 26610-44424
                                              
Πάτρα, 10-2-2014
Στην Κεφαλονιά επικεφαλής 20μελούς κλιμακίου υπαλλήλων του Τ.Α.Σ
ο Γιώργος Διδασκάλου 
Στην Κεφαλονιά βρίσκεται και πάλι, από χθες το βράδυ, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Γιώργος Διδασκάλου, συνοδευόμενος από 20μελές κλιμάκιο τεχνικών και διοικητικών υπαλλήλων του Τομέα Αποκατάστασης.....
Σεισμοπλήκτων (ΤΑΣ) της Α.Δ.
Στόχος του κλιμακίου είναι η άμεση ολοκλήρωση της καταγραφής των ζημιών από το χτύπημα του εγκέλαδου, με αποτέλεσμα την ταχύτατη καταβολή των αποζημιώσεων στους πληγέντες κατοίκους.
«Είμαστε και θα είμαστε εδώ, κοντά στους κατοίκους της Κεφαλονιάς, που μας έχουν ανάγκη. Η σκέψη μας και οι προσπάθειές μας εστιάζονται στο πώς να κάνουμε όσο πιο γρήγορα πράξη τη βούληση της κυβέρνησης, για απλούστευση των διαδικασιών και της γραφειοκρατίας, προς την κατεύθυνση της ανακούφισης των κατοίκων του νησιού», δήλωσε αργά το μεσημέρι ο κ. Διδασκάλου.
Προηγουμένως, παρουσία του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων Μιχάλη Χρυσοχοίδη και του Υφυπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Βασίλη Κεγκέρογλου, ο Γενικός Γραμματέας εξειδίκευσε και ανέλυσε την προνοιακή πολιτική της κυβέρνησης, περιγράφοντας, λεπτομερώς τις διαδικασίες καταβολής των αποζημιώσεων από τις υπηρεσίες του Τ.Α.Σ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.
Σημειώνεται ότι από χθες, ο κ. Διδασκάλου παρευρίσκεται σε όλες τις συσκέψεις του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ), με τη συμμετοχή του κυβερνητικού κλιμακίου, που βρίσκεται, συνεχώς, στη σεισμόπληκτη Κεφαλονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.