Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΜΗΝΥΜΑ ΣΕΕ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ: Αντίο Νέλσον Μαντέλα

                                   
       Αντίο Νέλσον Μαντέλα
   Η ανθρωπότητα χθες έχασε έναν χαρισματικό άνθρωπο και ηγέτη,έναν ιδεολόγο αγωνιστή της ελευθερίας,της ειρήνης και της ισότητας μεταξύ των λαών.Ο Νέλσον Μαντέλα ήταν ο ηγέτης που θα μείνει φωτεινός φάρος αλλά και οδηγός για έναν καλύτερο κόσμο που να βασίζεται στην αγάπη,στην ειλικρίνεια,στο σεβασμό των ανθρωπίνων αξιών,στον πατριωτισμό και στη Δημοκρατία ,αρχές που υπηρέτησε και αγωνίστηκε ακούραστα κερδίζοντας επάξια  τον σεβασμό ολόκληρου του κόσμου.
        Αξίζει να θυμηθούμε λίγες από τις αξιομνημόνευτες και ιστορικές φράσεις......
του  αγωνιστή της ελευθερίας ,εμπνευσμένες από ταπεινοφροσύνη και την  ανιδιοτελή αγάπη προς τον συνάνθρωπο του...
      "Δεν υπάρχει τίποτα, που να με φοβίζει περισσότερο, από το να ξυπνήσω μία μέρα χωρίς πρόγραμμα, που θα με βοηθούσε να δώσω λίγη ευτυχία σε εκείνους που δεν έχουν εισοδήματα, στους φτωχούς, τους αγράμματους, εκείνους που κλυδωνίζονται από ανίατες ασθένειες".
     "Είναι προτιμότερο, να ηγείσαι από την πίσω γραμμή και να αφήνεις άλλους να φαίνονται, ειδικά όταν γιορτάζεις την νίκη κάθε φορά που κάτι καλό συμβαίνει. Στην πρώτη γραμμή μπαίνεις μόνο, όταν υπάρχει κίνδυνος. Τότε και οι άνθρωποι εκτιμούν την ικανότητα ηγεσίας σου".
        Σωτήριος Διον.Σάρλος 
Πρόεδρος Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας
Π.Ε Κεφ/νίας & Ιθάκης

                                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.