Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Με το σωματείο χειριστών μηχανημάτων συναντήθηκε η Βουλευτής του νομού


Με εκπροσώπους του σωματείου των χειριστών μηχανημάτων συναντήθηκε σήμερα, 27/12/13, στο Εργατικό κέντρο Αργοστολίου η Βουλευτής του νομού, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου. 
Τα μέλη του σωματείου αναφέρθηκαν στα πολλά και σοβαρά προβλήματα του κλάδου τους, που αφορούν στην παράνομη και ανασφάλιστη εργασία, στον τρόπο έκδοσης διπλώματος για την άσκηση του επαγγέλματος, στις ασφαλιστικές εισφορές καθώς και στην περιφρούρηση των επαγγελματικών τους δικαιωμάτων.
Η Βουλευτής αφού άκουσε με προσοχή όλα τα προβλήματα που τις έθεσαν οι εκπρόσωποι του σωματείου, θα προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες και, εφόσον χρειαστεί, σε σχετική παρέμβαση στον Υπουργό Ανάπτυξης. Επίσης........ δεσμεύτηκε ότι θα υποστηρίξει κάθε προσπάθεια αντίστασης, εκ μέρους των εργαζομένων και των ανέργων, απέναντι στην πολιτική της λιτότητας που εξαθλιώνει τους συνανθρώπους μας αξιοποιώντας το θεσμικό της ρόλο.

Αργοστόλι, 27/12/2013

Αφροδίτη Θεοπεφτάτου

Βουλευτής Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.