Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Συναντήσεις εργασίας Μανώλη Αγγελάκα στην Κέρκυρα


Πάτρα, 3-9-2013
Συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Σπύρο Σπύρου είχε, σήμερα το μεσημέρι, στην Κέρκυρα, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Μανώλης Αγγελάκας. Θέματα που συζητήθηκαν ήταν η πορεία του ΕΣΠΑ και οι προτεραιότητες στις αδειοδοτήσεις από τις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, καθώς και η κινητικότητα των υπαλλήλων, που πρόκειται να λύσει σημαντικά προβλήματα υποστελέχωσης των.......
υπηρεσιών, με κύριο στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.
Στο επίκεντρο της συνεργασίας του Γενικού Γραμματέα με τον Περιφερειάρχη βρέθηκε και το θέμα της μεταστέγασης των Δημοσίων Υπηρεσιών σε κρατικά κτίρια, που αποτελεί μέρος του κυβερνητικού πλάνου για δραστικό περιορισμό των δαπανών του Δημοσίου. Όπως ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο κ. Αγγελάκας: «Πρόθεσή μας είναι η μεγαλύτερη δυνατή αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων του Δημοσίου, ώστε να φανεί έμπρακτα και άμεσα ο σεβασμός μας και στο τελευταίο ευρώ του φορολογούμενου πολίτη».
Το πρωί, ο Γενικός Γραμματέας είχε αλλεπάλληλες συναντήσεις με προϊσταμένους και στελέχη των υπηρεσιών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, στο νησί, όπου εξετάστηκαν όλα τα τρέχοντα θέματα και δόθηκαν εντολές για τις προτεραιότητες στη γρήγορη προώθησή τους.
Το απόγευμα ο κ, Αγγελάκας συναντήθηκε με τους Αντιδημάρχους, Τεχνικών Υπηρεσιών Γεώργιο Πανταζή και Οικονομικών Υπηρεσιών Σπυρίδωνα Μωραΐτη, καθώς και με το Γενικό Γραμματέα του Δήμου Κερκυραίων, Ευάγγελο Στασινό, από τους οποίους ενημερώθηκε για τα εκτελούμενα, από το Δήμο, προγράμματα, αλλά και για τα οικονομικά αποτελέσματα της καλοκαιρινής τουριστικής κίνησης στο νησί των Φαιάκων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.