Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Συμμετέχουμε στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο για να μην περάσουν τα σχέδια του Μνημονίου.


Η Πρωτοβουλία Κεφαλονιάς καλεί όλους τους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο με αφορμή την πρόσφατη δολοφονία ενός αθώου νεολαίου από την Χρυσή Αυγή και τους νέο-ναζιστές.

Οι μάσκες έπεσαν και οι ρόλος του κάθε ενός αποκαλύπτεται. Οι αντιμνημονιακές τους κορώνες είναι χάρτινες και για, άγρα,, ψήφων. Στην πραγματικότητα είναι άσπονδοι εχθροί της Δημοκρατίας , των πραγματικά αντιμνημονιακών δυνάμεων και των δικαιωμάτων των εργαζομένων.Είναι φύλακες του συστήματος που το προστατεύουν από την ανατροπή. Είναι οι.........
προστάτες των Τραπεζιτών και των Εφοπλιστών.

Η κατασκευασμένη από τους μεγαλο-δημοσιογράφους του συστήματος θεωρία των δυο άκρων, στρέφεται στην πραγματικότητα εναντίον των Δημοκρατικών δυνάμεων.
Ο αγώνας για απαλλαγή της χώρας μας από την θηλιά του μνημονίου βαδίζει χέρι-χέρι με τα ανθρώπινα δημοκρατικά δικαιώματα, με τα δικαιώματα των εργαζομένων.
Πρέπει να δυναμώσουμε το μεγάλο Δημοκρατικό Αντιμνημονιακό Μέτωπο για να βγάλουμε την χώρα από την φτωχοποίηση που απεργάζονται όλες οι δυνάμεις που στηρίζουν προκλητικά το διεφθαρμένο σύστημα.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 
23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ , ΔΕΥΤΕΡΑ 8.00 ΜΜ
ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.