Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

Επίσκεψη Αγγελάκα στην Ζάκυνθο για αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας


Επίσκεψη εργασίας πραγματοποίησε, σήμερα, στη Ζάκυνθο, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιόνιων νησιών,  Μανώλης Αγγελάκας, επικεφαλής κλιμακίου υπηρεσιακών παραγόντων με σκοπό την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας για την στέγαση των δημοσίων υπηρεσιών.
Ο κ. Αγελάκας προήδρευσε σύσκεψης στην Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου, στην οποία πήραν μέρος ο Αντιπεριφερειάχης κ. Διονύσιος Μυλωνάς και ο........
Δήμαρχος Ζακύνθου κ. Στέλιος Μποζίκης.

Υλοποιώντας τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης και την εντολή του Πρωθυπουργού για ένα νοικοκυρεμένο κράτος και απόλυτο σεβασμό κάθε δημόσιας δαπάνης,  ο κ. Αγγελάκας και οι συνεργάτες του συζήτησαν διεξοδικά με το Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου και τον Δήμαρχο Ζακυνθίων κάθε  αξιόπιστη πρόταση, που θα μείωνε τις δαπάνες για ιδιωτικές μισθώσεις και θα αξιοποιούσε την ακίνητη περιουσία του δημοσίου.

Στην διάρκεια της σύσκεψης εξετάσθηκαν οι δυνατότητες αξιοποίησης όλων των δημοσίων κτισμάτων στη  Ζάκυνθο, όπως το Νοσοκομείο Ζακύνθου, το κτίριο της πρώην Στρατολογίας και το παλαιό κτίριο του Αεροδρομίου καθώς και πρώην δημοτικών καταστημάτων.

Στη συνέχεια ο Γενικός Γραμματέας συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του  και τον Δήμαρχο Ζακύνθου επισκέφτηκε τα δημοτικά καταστήματα των πρώην Δήμων Αρτεμισίων και Αλυκών.

Μετά το πέρας των επισκέψεων και των διαβουλεύσεων για την αξιοποίηση των δημοσίων κτιρίων, ο κ. Γενικός Γραμματέας είχε κατ΄ ιδίαν συνεργασία με τους Δήμαρχο Ζακύνθου Στέλιο Μποζίκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Διον. Μυλωνά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.