Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013

ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ" ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
Στους δημότες, τους επισκέπτες, τον Δήμο και την Κυβέρνηση …ανήκουν τα συγχαρητήρια για την ….καθαριότητα του νησιού, και ειδικά τ’ Αργοστολιού. Η φωτογραφία τρανή απόδειξη αυτής της πραγματικότητας.
Στους δημότες γιατί τα περιμένουμε όλα από τους άλλους και δεν φροντίζουμε την καθαριότητα ούτε έξω από τα σπίτια μας, βγάζουμε τα σκουπίδια σε μέρες που δεν πρέπει, πετάμε σκουπίδια όπου μας βολεύει…, μια βόλτα στον γύρω του φαναριού θα σας πείσει, και γενικότερα ξεφεύγουμε επικίνδυνα από την παραδοσιακή καθαριότητα των Κεφαλονιτών και την περιορίζουμε μέσα στα σπίτια μας .
Στους επισκέπτες του νησιού Έλληνες, ξένους, τσιγγάνους, κά., που......
ασχημονούν στο όμορφο νησί μας και μας αφήνουν όπου βρεθούν τ’ απόβλητά τους, χωρίς να τους λέει κανείς τίποτε , ούτε καν με απαγορευτικές πινακίδες. Ο σεβασμός όμως του τόπου που σε φιλοξενεί είναι θέμα παιδείας, πολιτισμού, ανθρωπιάς , αλλά και αυστηρής επιβολής από τους υπεύθυνους ..
Στον Δήμο και την Επιχείρηση Καθαριότητας , που μπορεί να μην έχουν τους εργαζόμενους που χρειάζονται , αλλά με όσους έχουν και καλύτερο συντονισμό , μπορούν να γίνουν καλύτερα τα πράγματα . Τρανά παραδείγματα ο Κούταβος και το πανηγύρι του Αγίου μας , που πραγματικά έκαναν την διαφορά , και αξίζουν συγχαρητήρια . Η πόλη τ’ Αργοστολιού δεν υπήρξε ποτέ πιο βρώμικη , οι κάδοι απορριμμάτων ανεπαρκείς , βρώμικοι και χωρίς απολύμανση πάρα πολύ καιρό , και ο χώρος γύρω τους να μυρίζει απαίσια από τα ζουμιά και τα σκουπίδια που πετιούνται απ’ έξω, ή τα βγάζουν έξω οι σκύλοι και οι γάτες . Εικόνες εξαθλίωσης !!
Στην Κυβέρνηση , που έχει κάνει τα πάντα για να φθάσει ο τόπος μας σε αυτή την εξαθλίωση . Δήμους και υπηρεσίες , χωρίς εργαζόμενους και χρήματα , ούτε για κίνηση και συντήρηση των οχημάτων , και , και,…..τι να πρωτοπείς . Και μετά κοπτόμαστε δήθεν για την υγεία , τον τουρισμό , τον πολιτισμό ..ΤΡΟΜΆΡΑ μας !!
ΣΥΓΧΡΗΤΗΡΙΑ λοιπόν σε όλους μας ! Όμως το πράμα δεν πάει άλλο ! 
ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΜΕ ΌΛΟΙ, για ν’ αλλάξει αυτή η άθλια κατάσταση !

ΡΩΣΣΕΤΟΣ  ΛΟΥΖΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.