Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Περικοπή αγροτικής επιδότησης στους κτηνοτρόφους για καμένα βοσκοτόπια

Ενιαίος Αγροτικός Συνεταιρισμός 
 Αριθμ. Πρωτ. 695 / 28.8..2013
Περικοπή αγροτικής επιδότησης στους κτηνοτρόφους
για καμένα βοσκοτόπια
Ο Ενιαίος Αγροτικός Συνεταιρισμός ενημερώνει τον Κεφαλλονίτη και Θιακό κτηνοτρόφο σχετικά με τις επιπτώσεις από τις  πυρκαγιές σε εκτάσεις βόσκησης.
Δυνάμει του αριθμ. 133356/3733/26.7.2013 εγγράφου του Ειδικού Γραμματέα Δασών μετά την  εκδήλωση δασικής πυρκαγιάς, για την προστασία της καείσας δασικής έκτασης σύμφωνα με το άρθρο 26 του Ν4061/12, οι αποφάσεις κήρυξης των εν λόγω εκτάσεων ως υποχρεωτικώς αναδασωτέων με τους............
σχετικούς χάρτες που τις συνοδεύουν αποστέλλονται από την Διεύθυνση Δασών στον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων  (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προκειμένου να αποκλείονται οι εκτάσεις αυτές από την ετήσια οικονομική ενίσχυση (αγροτική επιδότηση) που δίδεται στους κτηνοτρόφους που τις έβοσκαν πριν την πυρκαγιά, αφού πλέον δεν βόσκονται.


Από τον Ενιαίο Αγροτικό Συνεταιρισμό Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.