Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013

Τέλος εποχής για το ιστορικό «Ρεγγίνα»


Κλείνουν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στο Αργοστόλι
Ραγδαίες εξελίξεις αναμένεται να προκαλέσει η απόφαση των στελεχών του τοπικού ΠΑΣΟΚ να κλείσουν τα γραφεία του κόμματος στο Αργοστόλι καθώς το άλλο κραταιό κόμμα δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις βασικές οικονομικές του υποχρεώσεις για την ενοικίαση του χώρου.

Η μεγάλη πτώση του κόμματος στις τελευταίες εθνικές εκλογές η οποία είχε ως συνέπεια τη δραστική μείωση της κρατικής χρηματοδότησης σε συνδυασμό με τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα καθώς τα συσσωρευμένα χρέη έχουν «γονατίσει» το κόμμα, το......έχουν οδηγήσει σε εξαιρετικά δυσχερή θέση.
Τα οικονομικά μεγέθη όμως δεν είναι το μόνο πρόβλημα για το κόμμα που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου και μεσουράνησε, ιδιαίτερα τη δεκαετία του ’80.
Πλέον το ΠΑΣΟΚ -και σε τοπικό επίπεδο- έχει χάσει κάθε κοινωνικό έρεισμα και τα λιγοστά στελέχη που παραμένουν στους κόλπους του, στην πλειοψηφία τους μεγαλύτερων ηλικιών, βλέπουν το μέλλον του κόμματος με απαισιοδοξία και έντονο προβληματισμό.
Στην Κεφαλονιά, ενδιαφέρον παρουσιάζει και το γεγονός ότι η μοναδική εργαζόμενη στα γραφεία παραμένει επί μήνες απλήρωτη και μάλλον η διάθεση να καταβληθούν τα δεδουλευμένα είναι αρνητική…
Σε εθνικό επίπεδο πάντως, δεν έχουν περάσει παρά λίγοι μήνες όταν το ΠΑΣΟΚ έλαβε την απόφαση τα κεντρικά γραφεία στην Αθήνα να επιστρέψουν στην Χαριλάου Τρικούπη από την Ιπποκράτους που βρίσκονταν καθώς το κόστος ενοικίασης ήταν δυσβάσταχτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.