Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Μάρκος Κοτσιλίνης: Τσαμπουκάδες ….του γλυκού νερού


Αργοστόλι  5-8-2013
Ατυχέστατη κρίνεται η παρέμβαση του κ. Δήμαρχου στο συνέδριο των αποδήμων, όπως αυτή έχει ηχογραφηθεί, ιδιαίτερα στο θέμα, «που πλακώθηκε με τον Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου».

Ο τσαμπουκάς του γλυκού νερού και η ανεπίτρεπτη επίθεση σε κορυφαίο θεσμό της Δικαιοσύνης, που ελέγχει την οικονομική διαχείριση του δημοσίου χρήματος, χαρακτηρίζουν αρνητικά τον κ. Δήμαρχο, που βρίσκεται πλέον εκτός τόπου και χρόνου.
Ισχυρίστηκε ο κ. Δήμαρχος, ότι ο επίτροπος του Ελεγκτικού συνεδρίου δεν εγκρίνει την ανάθεση εργασιών σε ιδιώτες ηλεκτρολόγους για τον Δημοτικό.........
φωτισμό. 
Ατυχώς και πάλι, η αλήθεια είναι διαφορετική.

Ατυχώς και πάλι, εκεί στο Μέγαρο έχουν περίεργες αντιλήψεις για την διοίκηση του Δήμου και την οικονομική διαχείριση.

Ατυχώς και πάλι, η Δημοκρατία σταματάει στην εξώπορτα του Δημαρχείου.

Δημοσιεύουμε τρία έγγραφα για το θέμα αυτό (στο τέλος του κειμένου).

Αρχικά ο Δήμος δηλώνει ότι διαθέτει έξι (6) ηλεκτρολόγους –υπαλλήλους, οπότε ο επίτροπος εκτιμά ότι αρκούν για τις ανάγκες του Δήμου.

Έλα όμως, που ο Δήμος έχει αποσπάσει στην ΔΕΥΑΚ τους τρείς! Ενημερώνει τον επίτροπο, ο οποίος δεν συμφωνεί προφανώς με την μεθόδευση αυτή και στέλνει την αλληλογραφία στα κεντρικά .

Αυτή είναι η αλήθεια.

Αποψιλώνουμε τις υπηρεσίες του Δήμου και μετά ζητάμε εργολάβους, για να κάνουν τις δουλειές!

Αργοστόλι 5-8-2013

Από το γραφείο τύπου


εγγραφο 2.jpg

εγγραφο 3.jpg




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.