Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

ΕΛΜΕ-ΚΙ: Εκδήλωση την Κυριακή 18 Αυγούστου στο Εργατικό Κέντρο


Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ απευθύνεται στους συνάδελφους εκπαιδευτικούς, στους γονείς, σε κάθε εργαζόμενο, στους μαθητές. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες: νέα αναλυτικά προγράμματα που χτυπούν τον ήδη υποβαθμισμένο μορφωτικό ρόλο του σχολείου, σκλήρυνση του εξεταστικού, καταργήσεις σχολείων και τομέων ΕΠΑΛ, καταργήσεις μαθημάτων και ειδικοτήτων, ενίσχυση της ιδιωτικής παιδείας και παραπαιδείας, χτύπημα σε λειτουργικές δαπάνες – σχολικές μεταφορές – ιατρικές εξετάσεις μαθητών, διαθεσιμότητες - απολύσεις για εκπαιδευτικούς – φύλακες – καθαρίστριες και υποχρεωτικές μετακινήσεις προσωπικού.
Λαός και νεολαία πρέπει να έχουν γνώση της στρατηγικής κυβέρνησης – ΕΕ – κεφαλαίου για την ανασυγκρότηση του εκπαιδευτικού συστήματος.
Στο «νέο σχολείο» της απλήρωτης εργασίας ανηλίκων, των ταξικών φραγμών στη μόρφωση, των αποσπασματικών γνώσεων και των πρόσκαιρων δεξιοτήτων για την κερδοφορία του μονοπωλιακού κεφαλαίου, να απαντήσουμε με κοινό αγώνα για αποκλειστικά δημόσιο - δωρεάν ενιαίο δωδεκάχρονο σχολείο και μεταλυκειακή τεχνική εκπαίδευση για το λαό.
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ καλεί σε μαζική συμμετοχή στην εκδήλωση – συζήτηση για.......
τις εξελίξεις στην εκπαίδευση που οργανώνει
την ΚΥΡΙΑΚΗ
18 Αυγούστου
8.30 μμ
στο Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς – Ιθάκης
με ομιλητή το Δρ. Κυριάκο Ιωαννίδη, εκπαιδευτικό αναλυτής και συντάκτης του περιοδικού «Θέματα Παιδείας».

Αργοστόλι 15 Αυγούστου 2013

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ


Ο Πρόεδρος
Ο Γενικός Γραμματέας

Γεωργόπουλος Διονύσης

Γαλιατσάτος Νικόλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.