Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟΚΑΛΟΚΑΙΡΟ

 8-7-2013
- ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ, ΓΚΕΡΕΚΟΥ, ΔΕΝΔΙΑΣ, ΣΠΥΡΟΥ, ΤΡΕΠΕΚΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ
- ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΣΟΚΑΛΟΚΑΙΡΟ ΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ΕΝΑΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ !
Όπως όλες και όλοι βιώνουμε σήμερα και όπως δυστυχώς ..βιώνουν και οι τουρίστες. Εκατοντάδες φωτο και βίντεο από τους ξένους. Ενδεικτικές οι 3 επισυναπτόμενες,  με μία βρώμικη Κέρκυρα με λοφίσκους τα σκουπίδια  έξω  από τους κάδους ! Μέσα στο μεσοκαλόκαιρο. Μία καθημερινή δυσφήμηση του τουρισμού μας ! Από τις χειρότερες δυσφημήσεις που θα μπορούσαν να γίνουν !
Και ο τουρισμός εφέτος μέχρι τώρα δεν πήγε όπως τάλεγαν οι κυβερνητικοί προπαγανδιστές !
Την ίδια ώρα που η Κέρκυρα δυσφημείται οι υπαίτιοι καλά περνάνε ταξιδεύοντας διαρκώς δήθεν για τη τουριστική προβολή  …. ! ! ! .
Ο κ. Σπύρου ταξειδάκια από Βερολίνο μέχρι Κολωνάκι, ο κ.Σκούρτης Χρήστος ταξειδάκια από Αυστραλία μέχρι Αγγλία, ο κ.Τρεπεκλής ταξειδάκια από Αμερική μέχρι Αζερμπαιτζάν, (ή όπου αλλού) η κ. Γκερέκου και ο κ. Δένδιας μια χαρά ζουν στο Κολωνάκι πέριξ της .....
Μερκελικής Βουλής, επικυρώνουν τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου  !
Για αυτό και τους δίνουν και όλα τα προνόμιά τους για να ψηφίζουν ότι  πιο αντιλαϊκό και αντιεπτανησιακό τους σερβίρουν.
 Άρπαξαν εφέτος  άλλα  100 εκατομμύρια ευρώ από τα κρατικά ταμεία ως  κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων (προερχόμενα από τα χαράτσια και τη βάρβαρη φορολόγηση του λαού) !
Μας ληστεύουν  και τον πλούτο. Ετοιμάζουν για Πριγκηπάτο τη Μύκονο αφού πρώτα, εδώ και πολλά χρόνια της έριξαν τον ΦΠΑ στο 7% και από το 2010 στο 5%.
Μαζί με τα κόμματά τους και τους κομματάρχες  τους σκυλεύουν τη Κέρκυρα και με τα χρίσματα και τα επιχρίσματα και τους εκβιασμούς τους χειραγωγούν τις τοπικές κοινωνίες μας και τα νησιά μας και δεν μας αφήνουν να εκφραστούμε και να αναπτυχθούμε !.

Αυτοί (η κ. Γκερέκου, ο κ. Δένδιας, ο κ. Σπύρου, ο κ.Χρήστος Σκούρτης , ΚΛΠ!  περνούν καλά και εμείς κάθε μέρα χειρότερα !
Και πληρώνουμε και ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ από πάνω τους τυράννους μας !
 Και σε λίγο θα μας πάρουν και τα σπίτια μας !

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΚΑΛΟΥΔΗΣ
Δικηγόρος
Στον Άρειο Πάγο  & στο Συμβούλιο της Επικρατείας
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
Στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Αριστοτέλη Σίδερη 3 Τ.Κ. 49 100 – ΚΕΡΚΥΡΑ
Τηλ.: 26610 37627, fax: 2661 0 48517

e-mails:yorgoskaloudis@gmail.com,yorgoskaloudis@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.