Τρίτη, 23 Ιουλίου 2013

ΕΚΚΙ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΜΕ-ΚΙ 25/7/2013

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗΣ
ΚΑΛΕΣΜΑ
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην εκδήλωση – συναυλία αλληλεγγύης  της ΕΛΜΕ-ΚΙ την Πέμπτη 25/7/2013 στις 21:30 στο προαύλιο της πρώην νομαρχίας
Οι απολύσεις στον δημόσιο τομέα και ειδικότερα στην εκπαίδευση αφορούν και τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα.
Η αύξηση της ανεργίας, η υποβάθμιση των δημόσιων υπηρεσιών, η εισβολή των επιχειρηματιών στους τομείς που μέχρι σήμερα αφορούσαν το δημόσιο, η ελαστικοποίηση των εργασιακών ......
σχέσεων, η καταβαράθρωση των μισθών στο δημόσιο συμπαρασύρει με πολλαπλάσιο ρυθμό την ζωή των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα.
Η επίθεση του εκμεταλευτικού, καπιταλιστικού συστήματος είναι ενιαία προς όλα τα λαϊκά στρώματα και ενιαία πρέπει να απαντήσουμε.
Να παρθούν πίσω οι απολύσεις των καθηγητών στην τεχνική εκπαίδευση και να διασφαλιστεί ποιοτική, ολοκληρωμένη τεχνική εκπαίδευση στους μαθητές εργατικών οικογενειών σε όποιο κλάδο έχουν επιλέξει.
Η υποβάθμιση της γενικής και τεχνικής εκπαίδευσης των παιδιών μας είναι συνειδητή επιλογή του κράτους των μονοπωλιακών ομίλων. Θέλουν νέα γενιά μισομορφωμένη, μισοκαταρτισμένη, υποταγμένη και χωρίς εργασιακά δικαιώματα. Προετοιμάζουν τους αυριανούς σκλάβους για την ανάπτυξη που ονειρεύονται.
Κρέας για την ενίσχυση της κερδοφορίας τους δεν θα γίνουμε ούτε εμείς, ούτε τα παιδιά μας.
Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων στον δημόσιο τομέα, και των καθηγητών που μπαίνουν σε διαθεσιμότητα.
Κατάργηση του πολυνομοσχεδίου που μας τσακίζει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.