Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ


ΕΙΣΑΙ  ΑΝΕΡΓΟΣ; ΓΙΝΕ ΕΝΕΡΓΟΣ!
Άνεργε, άνεργη, νέοι και νέες,
Στην Ελλάδα των μνημονίων και της σκληρής νέο-φιλελεύθερης πολιτικής, το ποσοστό των ανέργων συνεχώς μεγαλώνει και έχει φτάσει ήδη σε ύψος ρεκόρ. Ο ένας στους δύο   είναι σήμερα άνεργος και χωρίς καμία προοπτική.
Η συνέχιση αυτής της πολιτικής δεν οδηγεί πουθενά αλλού παρά στην δραματική φτωχοποίηση όλου του πληθυσμού. Ειδικά πλήττει πρώτα και κύρια τους ανέργους και τους οδηγεί στην αυτοκτονία ή........
στην μετανάστευση.
Είναι ώρα να παλέψουμε όλοι  μαζί οι άνεργοι για την ανατροπή των μνημονίων και της λιτότητας.
Πρέπει να απαιτήσουμε άλλες πολιτικές που θα παρέχουν πραγματικά ανάπτυξη με πλήρη απασχόληση για όλο τον εργαζόμενο πληθυσμό.
Πρέπει να αξιώσουμε μέτρα προστασίας των ανέργων.
Χρήματα υπάρχουν και είναι συσσωρευμένα στα χέρια πολύ λίγων ανθρώπων που αδρανούν να τα αξιοποιήσουν οικονομικά γιατί αποβλέπουν σε κερδοσκοπικά παιγνίδια.
Κινήματα ανέργων αναπτύσσονται παντού σε όλη την Ελλάδα καθημερινά πλέον.Πρέπει να γίνουμε ενεργοί ξανά.
Παίρνουμε πρωτοβουλία εμείς οι άνεργοι της Κεφαλονιάς και καλούμε  κάθε άνεργο να βγει από την απομόνωσή του και να ενωθεί μαζί μας για να ακουστεί η φωνή του δυνατότερα.
Να συντονιστούμε με όλους τους άνεργους της υπόλοιπης Ελλάδας.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ, ΤΡΙΤΗ 2 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 8.00 ΜΜ.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΕΡΓΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.