Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ: "ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΥΝ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ"

             
        ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΥΝ ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ 
Η Λαϊκή Συσπείρωση καταγγέλλει στο λαό της Κεφαλονιάς την Δημοτική Αρχή (ΝΔ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ) για την συστηματική προσπάθεια της να αβαντάρει με κάθε μέσο και ευκαιρία την δράση της φασιστικής οργάνωσης «Χρυσής Αυγής».
Συγκεκριμένα  στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο (11.05.2013) για μια ακόμη φορά αρνήθηκε να συζητήσει την πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης, να .....
καταδικάσει τη δράση της νεοναζιστικής ρατσιστικής οργάνωσης και την διοργάνωση δράσεων μίσους. Αρνήθηκε να καταδικάσει την διανομή μίσους από την ρατσιστική «Χρυσή Αυγή» αφού μοίραζε «τρόφιμα μόνο σε Έλληνες» στο χώρο και στους τροφίμους του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου. Μάλιστα έφτασε στο σημείο ο Πρόεδρος του και Α/πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, στέλεχος της Δημοτικής Αρχής και της ΝΔ, να φωτογραφηθεί αγκαλιά με τους χρυσαυγίτες, ενώ ορισμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της ΝΔ και των «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ», υπερασπίστηκαν ανοιχτά τη δράση της παραπάνω οργάνωσης.

Ουσιαστικά με την στάση τους αυτή  και με διάφορα προσχήματα (ότι η ΧΑ είναι κοινοβουλευτικό κόμμα), υιοθέτησαν και επιβράβευσαν τη ρατσιστική – νεοναζιστική δράση της εγκληματικής, στρατιωτικού τύπου, οργάνωσης, η οποία αντιγράφει τις «κοινωνικές δράσεις» των ναζί.

Μεγάλη ευθύνη επίσης φέρει και η παράταξη του κ. Μιχαλάτου «Αγαπημένη Κεφαλονιά» η οποία, προκειμένου να μην πάρει θέση, αποχώρησε από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατά την ώρα της ψηφοφορίας. Η παραπάνω στάση αποδεικνύει πολύ ξεκάθαρα την οργανική σχέση που έχει αυτή η φασιστική οργάνωση με επιχειρηματίες που, εκτός των άλλων, ελέγχουν και χειραγωγούν ΜΜΕ και που καθόλου τυχαία προβάλουν συστηματικά την δράση της.

Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί το λαό της Κεφαλονιάς να βγάλει τα συμπεράσματα του, να καταδικάσει τη στήριξη και την ανοχή στο φασιστικό μόρφωμα της «Χρυσής Αυγής» από την Δημοτική Αρχή. Να απομονώσει του φασίστες της «Χρυσής Αυγής» που προωθούν το ρατσιστικό μίσος, που υιοθετούν την στυγνή εκμετάλλευση των εργατών από τους επιχειρηματίες καπιταλιστές-εφοπλιστές και συγκαλύπτουν το αποκρουστικό πρόσωπο του καπιταλισμού και τις αιτίες της καπιταλιστικής κρίσης, για να εξωραΐσουν και να αθωώσουν συνολικά το σύστημα.  

                                                                             Αργοστόλι 16 Μάη 2013

                                                                          Λαϊκή Συσπείρωση Κεφαλονιάς    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.