Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012

Εξιχνίαση άγριας ληστείας σε βάρος 85χρονης στη Κεφαλλονιά


Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου στην Κεφαλλονιά υπόθεση ληστείας σε βάρος 85χρονης, με δικογραφία να... σχηματίζεται σε βάρος τριών ανδρών, 25, 42 και 25 ετών, οι οποίοι και βρίσκονται στα χέρια της Αστυνομίας.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται πως το πρωί της Τρίτης, 6 Νοεμβρίου, «μπούκαραν» εντός της οικίας της ηλικιωμένης και αφού τη φίμωσαν και έκαναν χρήση αναισθητικού σπρέι, αφαίρεσαν 2.000 ευρώ και άλλα πολύτιμα τιμαλφή πριν επιβιβαστούν σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και τραπούν σε φυγή. Το όχημα που χρησιμοποίησαν οι......
συλληφθέντες για να προσεγγίσουν την κατοικία και για να απομακρυνθούν από αυτή κατασχέθηκε, ενώ το ίδιο συνέβη και με τρία κινητά τηλέφωνα.

Με τις κατηγορίες της σύστασης εγκληματικής ομάδας, της ληστείας κατά συναυτουργίας και της απόπειρας ανθρωποκτονίας οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα, Σάββατο, στον Ανακριτή Κεφαλληνίας.
corfupress.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.