Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Η ΕΠΑ.Σ Β. ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΓΛΕΝΤΗΣΕ ΣΤΟ ΨΗΤΟ! (ΦΩΤΟ)


 Γ.Ν. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 
ΕΠΑ.Σ Β. ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ 
Μία εξαιρετικά όμορφη βραδυά με φαγητό και χορό απόλαυσαν χθες το βράδυ "ΣΤΟ ΨΗΤΟ" τόσο ο Διευθυντής Σ. Σακαλής και οι σπουδάστριες της Β. Τάξης της ΕΠΑ.Σ Β. Νοσηλευτών (ανέλαβαν την διοργάνωση και το κέρασμα λόγω της επικείμενης αποφοίτησης) όσο και οι γιατροί του Νοσοκομείου μας που ...εθελοντικά προσφέρουν με μεγάλη αγάπη εκπαιδευτικό έργο επί πολλά σπουδαστικά έτη στην Σχολή μας. 
 Κοντά μας –και τους ευχαριστούμε –ήταν ο κ. Ε. Ευαγγελάτος, Συντονιστής, Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής, η κ. Β. Γεωργοπούλου, Παιδίατρος, η κ. Ο. Γασπαράτου Διευθύντρια του Κέντρου Ψυχικής Υγείας και Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου Φυσ. Αποκατάστασης καθώς και η κ. Ο. Τσατσαρίδου Γυναικολόγος. 
 Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους σπουδαστές μας για την πρωτοβουλία τους και τους ευχόμαστε ολόψυχα "ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ" Ολοκληρώνοντας θα ήταν παράλειψη μας να μην ευχαριστήσουμε τον κ. Χρ. Καμπανό –Ιδιοκτήτη του εν λόγω καταστήματος για τις εξαιρετικά σπιτικές γεύσεις και την όμορφη μουσική. 

Ο Διευθυντής της ΕΠΑ.Σ Σπ. Σακαλής (Μcs Διοίκησης Υπηρ.Υγείας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.