Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013

Αδοξο Τέλος - Αποχώρησαν από το συλλαλητήριο οι φοιτητές (photos + videos)


Δυσάρεστη εξέλιξη είχε δυστυχώς το συλλαλητήριο για το ΤΕΙ, καθώς οι φοιτητές εμφανώς απογοητευμένοι από τις αντεγκλήσεις για τα κομματικά, που οι περισσότεροι από τους ομιλητές μιλούσαν με βάση την κομματική τους γραμμή, αλλά και από την μικρή προσέλευση του κόσμου, αποφάσισαν να αποχωρήσουν και να «ταμπουρωθούν» όπως είπαν στο ΤΕΙ για να συνεχίσουν τον αγώνα τους.
Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής
Το «κάζο» του συλλαλητηρίου έρχεται να προστεθεί στο ήδη τεταμένο κλίμα και στο μπέρδεμα (πάμε δεν πάμε) που δημιουργήθηκε με την παραίνεση του Δημάρχου Κεφαλονιάς Αλέξανδρου Παρίση να ................ ματαιωθεί το ταξίδι στην Αθήνα και η κινητοποίηση που είχε αποφασίσει σύσσωμο το σώμα του δημοτικού συμβουλίου στο τελευταίο συμβούλιο, που γίνεται σήμερα το μεσημέρι έξω από τη Βουλή.

Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες που υπάρχουν είναι πως έξω από τη Βουλή υπάρχει κόσμος (φοιτητές, καθηγητές και αιρετοί) από όλα τα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου πλην της Κεφαλονιάς, από την οποία μόνο ο αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Κουρής δίνει το παρών εκπροσωπώντας την Περιφέρεια, ενώ υπάρχει και το σχετικό παράπονο από τους παρευρισκόμενους πως η Κεφαλονιά εγκατέλειψε τον αγώνα...

Οι τόνοι ανέβηκαν μόλις στο βήμα βρέθηκε εκπροσωπώντας την ΔΗΜ.ΑΡ η Σοφία Αράβου Παπαδάτου. Κάποιοι από τους παρευρισκόμενους γιούχαραν έντονα τα όσα έλεγε και υπήρξε ένταση. Το σκηνικό έγινε πιο έντονο όταν ανέβηκε στο βήμα ο αντιδήμαρχος Ευέγγελος Κεκάτος, ο οποίος προσπάθησε να δικαιολογήσει την απόφαση του Δημάρχου για να ανασταλεί η κινητοποίηση στην Αθήνα. Κάπου εκεί εκνευρισμένος πολίτης κινήθηκε εκνευρισμένος προς τον αντιδήμαρχο λέγοντάς του με έντονο τρόπο πως είναι «απαράδεκτο να απουσιάζει από το συλλαλητήριο η Δημοτική αρχή».


ΟΜΙΛΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.