Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

“Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει τον Καλλικράτη, και ήδη ετοιμάζεται το θεσμικό πλαίσιο….”


Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ, με επικεφαλής τον Θόδωρο Γαλιατσάτο και τον Στέλιο Ματαράγκα.
Η συνέντευξη είχε ενδιαφέρουσα εξέλιξη μιας και όπως μας ανακοίνωσαν ξεκινούν τη συζήτηση για την τοπική αυτοδιοίκηση. Θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση την Κυριακή το πρωί στις 10.30 στο Εργατικό Κέντρο. Όπως δήλωσε ο Θόδωρος ”Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει τον Καλλικράτη, και ήδη ετοιμάζεται το θεσμικό πλαίσιο….”
Ακούστε εδώ ΕΙΣΗΓΗΣΗ – ΟΜΙΛΙΑ
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Α.Η κατάσταση στην Κύπρο
Το ηχηρό και περήφανο ΌΧΙ του Κυπριακού κοινοβουλίου στα σχέδια διάλυσης της Κυπριακής δημοκρατίας είναι ταυτόχρονα ΌΧΙ όλων των Ελλήνων και όλων των Ευρωπαϊκών λαών σε ένα αδιέξοδο και αυτοκαταστροφικό για την Ευρώπη δρόμο.
Πρόκειται για την μετατροπή της Κύπρου όπως και της Ελλάδας άλλωστε, σε ειδική οικονομική ζώνη με μισθούς πείνας και εργασιακές σχέσεις σκλαβοπάζαρου αλλά και για την υφαρπαγή των πλουτοπαραγωγικών πηγών τους εν προκειμένω του φυσικού αερίου στην Κύπρο.
-       Υπογραμμίζουμε τις τεράστιες ευθύνες της Ελληνικής κυβέρνησης που συναίνεσε στην γερμανική στρατηγική
-       Όταν υπάρχουν ισχυρές λαϊκές αντιστάσεις και πολιτική βούληση τα περιθώρια διαπραγμάτευσης είναι μεγάλα.
Επιβεβαιώνεται ως μοναδική και πραγματικά ρεαλιστική και δίκαιη λύση, η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ και της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, για συνολική Ευρωπαϊκή λύση στην κρίση και αντιμετώπιση του χρέους στα πρότυπα της λύσης του γερμανικού χρέους το 1953.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.