Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013

Καυτά νέα για το Δήμο της Κεφαλονιάς- Αλλού λαλούν οι κόκοροι, κι΄ αλλού τα γεννητούρια.
- Ο ανεκδιήγητος ο Δήμαρχος τον Αρσένη ανέβασε από τη Λούκα θα την ε βρει. 

Ένα πουλάκι μας ψιθύρισε ότι η κα Κατσέλη που όπως όλοι είδαμε είχε σοβαρή παρουσία σε όλες τις εκδηλώσεις της Κεφαλλονιάς το καλοκαίρι γυαλίζει τις γόβες της για να διαβεί το δημαρχιακό μέγαρο, όχι σαν επισκέπτρια για να ευχαριστήσει το Παρίση για τα καλά της λόγια που λέει για τον άντρας της. Αχάριστος ο κόσμος βλέπετε.


Το δήμο θα διεκδικήσει και μάλιστα με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, άλλωστε και ....
αυτή τα στήριξε τα παιδιά το καλοκαίρι, και μάλιστα με δηλώσεις περίτρανες. 

Α ρε κατακαημένε Παρίση φίδια που έχεις στο κόρφο σου και δε το ξέρεις, μου ήθελες και οδό να του κάνεις του Αρσένη & μάλιστα πριν πεθάνει.. σπάνιο... 

Πάλι καλά που δεν του έστησες άγαλμα στη πλατεία. Να τον προσκυνάνε οι περαστικοί γιατί έσωσε και καλά τα ΤΕΙ. Αν ο Σαμαράς δεν έδινε εντολή να ανοίξει η πόρτα του Υπουργού σε σένα τον Αρσένη και τη παρέα σου ήθελα να ξερα πως θα τα κατάφερνε αυτός ο Αρσένης από το παράθυρο; Αφού ούτε καν στο κόμμα του ΠΑΣΟΚ δεν είναι., ούτε καν συγκυβέρνηση.

Όσο για τα κινήματα τα τοπικά, φοιτητές, σύλλογοι, συλλαλητήρια κτλ σεβαστά πατριώτες, αλλά και στις άλλες περιοχές που στα ΤΕΙ τα ίδια έγιναν, δεν είδαμε να ιδρώνει το αυτί του Υπουργού. 

Αυτά προς το παρών, το πουλάκι θα επανέρθει με νεότερα. Όνειρα γλυκά σε όλους & καθίστε πρώτα να γίνει και μετά τσακώνεστε. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.