Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013

ΕΚΚΙ : ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ


ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ
Για την παρέμβαση της κυβέρνησης στα συνδικάτα
Ο λαός θα πρέπει να είναι υπάκουος και εξαθλιωμένος! Με βάση αυτό το περιεχόμενο που βρίσκει εφαρμογή στο δόγμα «νόμος και τάξη» η  κυβέρνηση επιχειρεί να βάλει χέρι στη λειτουργία των συνδικάτων, στο δικαίωμα στην απεργία.
Δεν της αρκεί η ποινικοποίηση των αγώνων με τις εκατοντάδες απεργίες που βγάζει παράνομες η ταξική δικαιοσύνη ούτε η συκοφάντηση των κινητοποιήσεων από τα ΜΜΕ των μεγαλοκαναλαρχών. Δεν τις φτάνουν τα ΜΑΤ και τα ρόπαλα για να καταστέλλουν τους λαϊκούς αγώνες. Θέλουν να τελειώνουν μια και καλή με τους λαϊκούς αγώνες, με τις απεργίες, με τις συλλογικές συμβάσεις και τα εργατικά δικαιώματα.
Θέλουν να φτιάξουν σύγχρονα εργατικά κάτεργα με εργαζόμενους σκλάβους.   Θέλουν τους εργάτες να χειροκροτούν την εξαθλίωση τους, να σιωπούν και να........
σκύβουν το κεφάλι στη μεγαλοεργοδοσία.
Δε θα το επιτρέψουμε!                                                                                              
Να μην τολμήσουν ο Υπουργός και η κυβέρνηση να προχωρήσουν στα άθλια σχέδια τους που είδαν το φως της δημοσιότητας.
Στον πόλεμο που έχουν κηρύξει στο λαό και στους εργαζόμενους, θα απαντήσουμε με πόλεμο. 
ñ Την Κυριακή 17 Φλεβάρη δίνουμε το παρόν στην σύσκεψη του Εργατικού κέντρου στις 7.00 μ.μ για να προετοιμάσουμε την απεργιακή κινητοποίηση

ñ Την Δευτέρα 18 Φλεβάρη  συμμετέχουμε στην παρέμβαση του Σωματείου '' ΑΓ. ΜΗΝΑΣ'' στον ΟΑΕΔ Αργοστολίου στις 9.00 πμ ενάντια στο νόμο που καταργεί το επίδομα ανεργίας των εποχικών εργαζομένων του κλάδου.

ñ Την Τετάρτη 20 Φλεβάρη σε περιμένουμε από τα ξημερώματα στις περιφρουρήσεις των χώρων δουλειάς και στις 10.30 π.μ στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στο Εργατικό Κέντρο στο Αργοστόλι.
                                                                                                              ΤΟ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.