Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Η Φιλαρμονική Σχολή Πάλλης (Ληξουρίου) καταγγέλλει την υποβάθμιση του ΤΕΙ


Φιλαρμονική Σχολή Πάλλης (Ληξουρίου)
Γ.Λαμπράκη & Π. Σκαρλάτου
Ληξούρι     28200
Τηλ. 2671092386
Φαξ 2671092386
Κιν. Προέδρου: 6977895551
Ηλεκτρονική τοποθεσία: www.fsp1836.gr
Αρ. Πρωτ. 21 -  Ληξούρι 14 Φεβ 2013
Ψήφισμα
Η Φιλαρμονική Σχολή Ληξουρίου, κατόπιν ομόφωνης απόφασης του ΔΣ αυτής καταγγέλλει τις ενέργειες οι οποίες αποσκοπούν στην υποβάθμιση του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων γενικότερα και του Παραρτήματος Ληξουρίου ειδικότερα, όπως αυτές διαγράφονται μέσω του περίφημου «Σχεδίου Αθηνά».
Το Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων και ειδικότερα το Τμήμα Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων αυτού, ως εκ του αντικειμένου του, βρίσκεται από την ίδρυσή του σε αγαστή συνεργασία με τη Σχολή μας, σε πολλαπλά επίπεδα. Εκτός από την παροχή τεχνογνωσίας και υλικοτεχνικής υποδομής, με τη μορφή χρησιδανείων, ιδιαίτερης μνείας αξίζει η δράση που ανεπτύχθη προς την.......
τοπική κοινωνία του νησιού μας και τις Φιλαρμονικές ειδικότερα, με αντικείμενα τη συντήρηση και επισκευή μουσικών οργάνων, την μουσική κληρονομιά όπως αυτή πηγάζει από την επί δύο αιώνες δράση των Φιλαρμονικών στα νησιά μας και την γενικότερη προστασία και ανάδειξη της υλικής και άυλης πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Η Φιλαρμονική Σχολή Ληξουρίου, ως φορέας Παιδείας και Πολιτισμού, όπως αναγνωρίστηκε από την Ακαδημία Αθηνών, διακηρύσσει την επιθυμία της για τη συνέχιση και ενδυνάμωση της λειτουργίας του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων ως Πόλου Παιδείας, Έρευνας και Καινοτομίας ιδιαίτερα στο αντικείμενο της πολιτιστικής μας παράδοσης, προσβλέποντας σε συνέχιση της μέχρι τώρα συνεργασίας μας και ενδυνάμωσης αυτής στο μέλλον. Στηρίζουμε δε οποιαδήποτε σχετική ενέργεια.
Για το ΔΣ
Ο
Πρόεδρος 


Γεώργιος Δ. Αντζουλάτος
Ο
Γραμματέας  


Διονύσιος Γ. Κατερέλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.