Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Η επίσημη δοξολογία για τη νέα χρονιά και η κοπή της πίτας στην Αντιπεριφέρεια

Χοροστατούντος του Μητροπολίτη Κεφαλληνίας Σπυρίδωνα τελέστηκε σήμερα το πρωί η Δοξολογία της Πρωτοχρονιάς.
Ακολούθως, δόθηκε δεξίωση στην Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλονιάς και κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα. Το φλουρί φέτος έπεσε στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.
Κείμενο – Φωτογραφίες: Γιώργος Χαλαβαζής
Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήρης Κουρής, φάνηκε καλός οικοδεσπότης και εκτός από τα γλυκά που είχαν ετοιμαστεί, προσέφερε στους παρευρισκόμενους και δώρα.
Παρόντες στον εορτασμό ήταν ..... η βουλευτής Κεφαλονιάς Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, οι αντιδήμαρχοι Ευάγγελος Κεκάτος και Σάββας Σαββαόγλου, η περιφερειακή σύμβουλος κα Τζόγια Γρουζή, οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Παπαδάτος και Βίκτωρας Ρουχωτάς, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κεφαλονιάς Γεώργιος Χωραϊτης, η Ειρήνη Στεφάτου, ο. Γούλιος Κατσούνης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Βλαχάτων Απόστολος Χαραλαμπάτος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι Φιλαρμονική Σχολή Κεφαλονιάς και η Φιλαρμονική της ΚΕΔΗΚΕ «Διονύσης Λαυράγκας» έπαιξαν το «πάει ο παλιός ο χρόνος».

Και του χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.