Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Κατάληψη της ΔOY Αργοστολίου για το Μαντζαβινάτειο

Η πρώτη κινητοποίηση όσον αφορά την διαμαρτυρία ενάντια στο κλείσιμο του Μαντζαβινατείου, ήταν η σημερινή κατάληψη της Εφορίας Αργοστολίου.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Μετά το ψήφισμα που εκδόθηκε στη Γενική Συνέλευση της Παλικής, αποφασίστηκε η συμβολική κατάληψη της Εφορίας Αργοστολίου σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου, ενώ ετοιμάζονται και άλλες επίσης δυναμικές κινητοποιήσεις σε κλείσιμο λιμανιών και αεροδρομίου.

Στη σημερινή κινητοποίηση το παρών έδωσαν η βουλευτής κα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, και από πλευράς τοπικής αυτοδιοίκησης, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήρης Κουρής, ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Παρίσης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Νίκος Ανουσάκης, ο αντιδήμαρχος Παλικής Βαγγέλης Θεοφιλάτος, η Ελπίδα Κατσαϊτη, ο Μάκρος Κοτσιλίνης με ..... τους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμό του Διονύση Αραβαντινό και Σπύρο Σαμούρη, ο εκπρόσωπος των εργαζομένων των δυο Νοσοκομείων Σπύρος Σακαλής, ο αρχηγός των Εθελοντών Σαμαρειτών Μπάμπης Μοσχόπουλος, ο διοικητής του Μαντζαβινατείου Διονύσης Μαρκάτος, ο Παναγής Βλάχος και φυσικά και αρκετοί Παλικισιάνοι, που ήρθαν να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο Νοσοκομείο του Ληξουρίου.

Δεν έλειψαν πάντως οι μικροεντάσεις από πολίτες που ήθελαν να μπουν στην Εφορία για να εξυπηρετηθούν, ενώ ο πρόεδρος της επιτροπής Μάκης Θεοτοκάτος, μοίραζε φυλλάδια με το ψήφισμα από την Γενική Συνέλευση της Παλικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.