Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΝΕΟ ΕΤΟΣ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΙΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ  ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ

ΣΩΤΗΡΗ ΚΟΥΡΗ  
                                                                 Αργοστόλι,   24-12-2012
                                                                             Αρ. Δελτίου 127
ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 
Ενόψει των  Χριστουγέννων αλλά και του επικείμενου νέου έτους, οφείλουμε να οπλιστούμε, με δύναμη, επιμονή και υπομονή ενάντια σε ότι μας καταβάλλει, σε όσους και όσα μας εξαντλούν, μας αποστερούν το όραμα και την ελπίδα. Οφείλουμε να αντισταθούμε στα αισθήματα οργής, φόβου και έντασης, ακόμα κι αν είναι δικαιολογημένα. Οφείλουμε να συνυπάρξουμε, να  συμπορευτούμε, να συν-αγωνισθούμε  με  όρους κοινωνικής αλληλεγγύης,  προσωπικής φιλαλληλίας, με πίστη σε όσα μπορούμε να επιτύχουμε, στις δυνατότητες τις δικές μας, του τόπου μας, της χώρας μας, με .........
την έγνοια και το έμπρακτο ενδιαφέρον μας απλόχερα προσφερόμενο στους αδύναμους συμπολίτες μας. Ιστορικά υπήρξαν πάντα  δύσκολες εποχές, μα καταφέρναμε να αντεπεξέλθουμε, να σταθούμε όρθιοι και να ξεπεράσουμε τα προβλήματά μας, να αναγεννηθούμε και να δημιουργήσουμε προοπτικές. Στον  ίδιο αγώνα καλούμαστε να συμμετέχουμε ξανά, με πίστη στην υπέρβαση και την ανασυγκρότηση, συλλογικά και ατομικά και με την βεβαιότητα ότι θα τον κερδίσουμε και πάλι.
Η Γέννηση του Θεανθρώπου είναι για όλους, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης ένα μήνυμα δημιουργίας, μια χαρμόσυνη στιγμή, η ώρα της ελπίδας. Ας κρατήσουμε αυτό το μήνυμα ζωντανό στις καρδιές μας, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα και η κοινωνία μας. Ας πιστέψουμε πραγματικά και από καρδιάς ότι η νέα χρονιά θα φέρει ευοίωνα μηνύματα, αύρα χαράς, ζεστασιάς και χαμόγελα, σηματοδοτώντας μια αισιόδοξη πορεία για όλους μας. Σας ευχόμαστε χρόνια πολλά, με υγεία, δίπλα σε όσους αγαπάτε και ο ένας πλάι στον άλλο και ας υποδεχτούμε όλοι μαζί την νέα χρονιά με θετική σκέψη και υψηλές προσδοκίες.

Σας ευχαριστούμε για την προβολή του θέματος


Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ


      ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΟΥΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.