Τετάρτη, 26 Δεκεμβρίου 2012

Έχει πολιτικές ευθύνες η Όλγα Κεφαλογιάννη για το σκάνδαλο στον ΕΟΤ...


Έντονος είναι ο προβληματισμός που επικρατεί στο κυβερνητικό στρατόπεδο για το σκάνδαλο απάτης που ξέσπασε στον ΕΟΤ. 
Ο βασικός συλληφθείς ήταν στενός συνεργάτης του Νίκου Καραχάλιου ο οποίος δηλώνει τώρα ότι ....υπήρξε ο ίδιος θύμα απάτης και ότι επιχειρείται η πολιτική εξόντωσή του (!). Ο συλληφθείς όμως είχε μπλοκ επιταγών του ΕΟΤ. Ποιος και γιατί του το είχε δώσει;
Επίσης, η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη είχε απολύσει μόλις πριν από μια δυο μέρες τον Καραχάλιο, ενώ στην αρχή έλεγε ότι θα περιμένει να λήξει η θητεία του στο τέλος του μήνα. Τι μεσολάβησε; Η ίδια τώρα λέει ότι το σκάνδαλο αποκαλύφθηκε χάρη και στη δική της ενεργοποίηση. Και προφανώς έτσι είναι.
Σε κάθε περίπτωση όμως υπάρχει το θέμα της πολιτικής ευθύνης της που δεν μπορεί να την αποποιηθεί. Αυτό τουλάχιστον λένε βουλευτές και στελέχη της ΝΔ. Άλλωστε ο........... Καραχάλιος ήταν προσωπική της επιλογή για τη θέση του γεν. γραμματέα του ΕΟΤ. Και το γεγονός μάλιστα ότι δεν αντικαταστάθηκε από μια επίσης δική της επιλογή, αλλά από άνθρωπο του Μαξίμου - τον Π. Λειβαδά- δείχνει υπάρχει και κάποιο άλλο πολιτικό παρασκήνιο. 
http://press-gr.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.