Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012

ΜΑΖΙΚΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΟΝΟ 1 ΕΥΡΩ ΤΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ.


ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 1€ 20-12-2012 
ΕΞΩΔΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ – ΠΡΟΣΦΟΡΑ 
ΕΝΟΣ (1) ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ /ΜΙΑ ΜΑΣ 
ΜΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ 
ΠΡΟΣ 
1. Τον / την Προϊσταμένη του ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 
2. Τον / Τη Διευθύντρια –ντή Α΄ Δ.Ο.Υ. Κέρκυρας 
ΠΡΟΣ 
ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΡΧΗ 
---------------------- 
Εμείς που υπογράφουμε ονομαστικά στο τέλος της παρούσας, αναγράφοντας τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου μας σας καταθέτουμε ο καθένας μας για τα τέλη κυκλοφορίας του αυτοκινήτου μας για το έτος 2013, ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ (1) ΕΥΡΩ, για τους εξής νόμιμους, βάσιμους, αληθινούς και Κερκυραϊκούς Λόγους: 

1) Διότι, ενώ τα τέλη κυκλοφορίας είναι τέλος ανταποδοτικό και έπρεπε άμεσα να επανεπενδύεται στον τόπο είσπραξης, στη προκειμένη περίπτωση στη Κέρκυρα, για συντήρηση του οδικού δικτύου και κατασκευή νέων δρόμων,από τις εισπράξεις του κράτους το 2011 από τη Κέρκυρα: 
α) Από τα δύο δισεκατομμύρια ευρώ (2.000.000.000€) τζίρο των πρατηρίων βενζίνης Κέρκυρας από τα οποία 59% εισπράχθηκαν ως φόροι του κράτους δηλ. ένα δισεκατομμύριο διακόσια εκατομμύρια ευρώ (1.200.000.000€) εισπράχθηκαν μόνον το 2011 από τη Κέρκυρα ως φόροι από τη βενζίνη που καταναλώθηκε στη....... Κέρκυρα και
 β) από τα 80 εκ. ευρώ που εισέπραξε πέρυσι το 2011 το κράτος από τη Κέρκυρα που εσείς εκπροσωπείτε, από τα τέλη κυκλοφορίας μόνον 1,5 εκ. ευρώ επέστρεψε για δρόμους στην Κέρκυρα, με αποτέλεσμα οι δρόμοι να είναι άθλιοι, επικίνδυνοι, γεμάτοι λακκούβες παντού, από το San Rocco μέχρι τον Κάβο και το Σιδάρι,από τη Παλαιοκαστρίτσα μέχρι τη Κασσιώπη, από το κέντρο της πόλης μέχρι τη Λευκίμμη, βασανιστήριο για τους πληρωτές του τέλους ιδιοκτήτες των Ι.Χ., και δυσφήμιση για τον τουρισμό του νησιού και εμείς είμαστε που πρέπει να εισπράξουμε αποζημίωση από το κράτος (εσάς) και την αυτοδιοίκηση και όχι να σας πληρώνουμε και από πάνω. 

2) Διότι, δεν υπάρχει λογοδοσία από τους υπουργούς και τους βουλευτές που πήγαν τα χρήματά μας, και γιατί μέρος τους δεν επανεπενδύθηκε στη συντήρηση του οδικού δικτύου της Κέρκυρας, των Οθωνών, της Ερείκουσας, του Μαθρακίου, της Κέρκυρας και των Παξών,όπου κυκλοφορεί καθημερινά το 99,99% των αυτοκινήτων με πινακίδες Κέρκυρας. 

3) Διότι, αντισυνταγματικά και παράνομα ζητούνται προκαταβολικά τα τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτου. 

4) Διότι, αντισυνταγματικά και παράνομα προβλέπεται διπλασιασμός των τελών σε όποιον τα καταβάλει μετά την 1η του έτους. 

5) Διότι, το κράτος δεν εφάρμοσε τον ανταποδοτικό τους χαρακτήρα, 

6) Διότι, ενώ οι μισθοί, οι συντάξεις και τα εισοδήματά μας μειώθηκαν, κατά 40 % - 80% και κάποιους από εμάς μας κάνατε άνεργους, αυξήσατε τα τέλη κυκλοφορίας κατά ληστρικό τρόπο και χωρίς αιτιολογία. 

7) Διότι ήδη σας έχω πληρώσει, ο κάθε ένας μας, μεγάλα ποσά από τους φόρους 59% επί της βενζίνης, αφού για κάθε ένα λίτρο βενζίνης που πλήρωσα το 59% ήταν φόροι που εισπράξατε. Κατά συνέπεια με τον ΝΕΟ κεφαλικό φόρο-χαράτσι που ζητάτε και ως τέλος κυκλοφορίας δεν νομιμοποιείσθε ηθικά, πολιτικά και ηθικά να τα ζητάτε. 

8) Διότι δεν είπατε ποτέ και συνεχίζετε να μη μας λέτε που πάνε οι φόροι μας και γιατί αφήνατε τους δρόμους μας άθλιους και ένα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌ ΣΥΝΕΧΕΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ για κάθε οδηγό, με πολλά θανατηφόρα τροχαία και πολλά ατυχήματα με τραυματισμούς. 

9) Διότι με τους άθλιους και επικίνδυνους δρόμους σας σαραβαλιάσατε τα αυτοκίνητά μας και μας προκαλείτε ζημίες για τις οποίες χρειάζονται επισκευές. 

10) Διότι, δεν έχω χρήματα να πληρώσω και τέλη κυκλοφορίας. Μας έχουν ΕΞΟΛΕΘΡΕΥΣΕΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΑΣ. 

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ 
Και με τη ρητή επιφύλαξη κάθε δικαιώματός μας 

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΕΝΤΟΝΑ 

Για τις παραπάνω παράνομες και άδικες πράξεις σας για τη ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ να αρνηθείτε την κατάθεση 1€ για τέλη κυκλοφορίας του αυτοκινήτου μου στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, πράξη σας αναιτιολόγητη που προσβάλλει ταυτόχρονα τη προσωπικότητά μας, στοιχειοθετεί εκ μέρους σας και το ποινικό αδίκημα της ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ, για τα οποία ρητά επιφυλάσσομαι να σας υποβάλλω εντός των ημερών μήνυση, και 

ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ με το παρόν εξώδικο ΕΝΑ (1) ΕΥΡΩ ο καθένας μας για το παρακάτω αυτοκίνητό μας, μηχανή μας, φορτηγό μας κ.λ.π αντίστοιχα. 

ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ 
Ως έχετε νομική-δημοσιοϋπαλληλική υποχρέωση,αφού ασκείτε δημόσια λειτουργία και όχι απλά υπάλληλοι, δηλαδή καλείσθε εφαρμόζοντας πρώτα το Σύνταγμα, όπως έχετε ορκισθεί, μετά το νόμο και καμμία προφορική εντολή, 

Να μας εκδώσετε ένα γραμμάτιο για τη κατάθεση ενός (1€) για το κάθε ένα αυτοκίνητό μας στο οποίο να αναγράφονται οι παραπάνω αιτιολογίες. 

Σας καλούμε επίσης να μας καταβάλετε άμεσα τα έξοδα της παρούσας 150 ευρώ ΦΠΑ 23 %. 

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής να επιδώσει νομότυπα τη παρούσα μαζί με 1€ για τον / την κάθε ένα / μία μας στον Διευθυντή /-τρια των Α΄και Β΄ΔΟΥ Κέρκυρας, προς γνώση τους και για τις νόμιμες συνέπειες αντιγράφοντάς την ταυτόχρονα ολόκληρη στην έκθεση επίδοσης. 

Κέρκυρα 20 Δεκέμβρη 2012 

ΟΙ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΙ-ΚΑΛΟΥΝΤΕΣ-ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΕΣ 

Όνομα Επώνυμο αρ.τηλεφ. αρ.κυκλ.αυτ. ΑΔΤ υπογραφή 

1. 

2. 

3.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.