Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΚΑΛΟΥΔΗΣ: ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ


ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΚΑΛΟΥΔΗΣ
Δικηγόρος
Στον Άρειο Πάγο  & στο Συμβούλιο της Επικρατείας
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
Στο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
Αριστοτέλη Σίδερη 3 Τ.Κ. 49 100 – ΚΕΡΚΥΡΑ Τηλ.: 26610 37627, fax: 2661 0 48517
e-mails:yorgoskaloudis@gmail.com, yorgoskaloudis@yahoo.com
  
                                                                Παρασκευή 16 Νοέμβρη 2012 
Η Ελλάδα φλέγεται. Δημόσιοι Υπάλληλοι-εργαζόμενοι απολύονται. Δημαρχεία και Περιφέρειες της Επικράτειας τελούν υπό κατάληψη και πλήρη αποκλεισμό από τους εργαζόμενους.
  Η χρηματοδότηση της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων από το κράτος είναι σε πλαίσια χρεωκοπίας. Ο Πατριωτισμός των υπαλλήλων κρατάει ζωντανό τον διοικητικό μηχανισμό.
     Ο Περιφερειάρχης κ. Σπύρου, παρά την έντονη αντίδραση και προειδοποίησή μας, δέχτηκε από τη κυβέρνηση και ανέλαβε τις μεταφορές μαθητών ενώ ήταν αρμοδιότητα των Δήμων, χωρίς να έχει εξασφαλισμένες πιστώσεις από τη κυβέρνηση και μάλιστα όταν η κυβέρνηση χρωστούσε και τα περυσινά χρήματα από 7.200.000€.  Μόλις πριν λίγες ημέρες έδωσαν  2 εκ. ευρώ έναντι της ........
περυσινής οφειλής.
 Οι μεταφορές των μαθητών θα σταματήσουν.
     Ο εκλεκτός φίλος του κ. Σπύρου, ανθύπατος της κ. Μέρκελ στην Ελλάδα και προιστάμενος της ελληνικής κυβέρνησης, , έριξε λάδι στη φωτιά με τις δηλώσεις του  ως εκπρόσωπος της Αρείας Φυλής ότι την ίδια δουλειά που στη Γερμανία τη κάνουν 1.000 εργαζόμενοι εδώ τη κάνουν 3.000 εργαζόμενοι !
Ήδη έχουν συνεδριάσει Περιφερειακά Συμβούλια της Επικράτειας.  Εδώ κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου !

 Ζητάμε από τον κ. Σπύρου και από τον κ. Άνθη, άμεση, κατεπείγουσα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων για τη συζήτηση των θεμάτων αυτών και τη λήψη απόφασης και εκδήλωση συμπαράσταση στους υπό απόλυση εργαζόμενους και διεκδίκηση των ζωτικών χρημάτων των αναγκαίων για την ύπαρξη της ιστορικότερης και αρχαιότερης Περιφέρειας στα όρια του νεοελληνικού κράτους.
 Εάν δεν συγκαλέσετε άμεση συνεδρίαση θα πάρουμε πρωτοβουλία συνεργασίας με τις άλλες παρατάξεις και σύμφωνα με τον κανονισμό θα επιδιώξουμε τη σύγκληση συνεδρίασης με το 1/3 των συμβούλων. Και ο καθένας θα χρεωθεί τις ευθύνες του.

  
ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
 Εάν δεν το πράΞΕΤΕ ΘΑ πάρουμε πρωτοβουλία συνεργασίας με τις παρατάξεις της αντιπολίτευ

Και ο καθένας ατομικά θα αναλάβει τις ευθύνες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.