Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2012

Παραίτηση του αντιδήμαρχου Δ. Πυλαρινού. Αμετάπειστος, σήμερα θα υποβάλλει την παραίτησή του στον Δήμαρχο.


Ομολογώ ότι δεν περίμενε κανείς ότι θα είχε τέτοια εξέλιξη η σημερινή συνεδρίαση. Ξεκίνησε με τους καλύτερους ….οιωνούς, (αν μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει αυτή τη λέξη για ένα Δ.Σ. σαν της Κεφαλονιάς) όμως το διακινδυνεύεις διότι τα θέματα ήταν τέτοια που θα μπορούσε να αναπτυχθεί ο διάλογος, η «υγιής» αντιπαράθεση, η ένταση με την καλή έννοια της λέξης.
Επρόκειτο για τους απολογισμούς και τους ισολογισμούς των πρώην Δήμων της Κεφαλονιάς και της κοινότητας που υπήρχε, της μοναδικής, όπως όλοι γνωρίζουμε.
Η συζήτηση άρχισε καλά, με την Λαϊκή Συσπείρωση να δίνει το τόνο και το ρυθμό, μπροστά σε δημοτικούς συμβούλους που οι περισσότεροι βαριόντουσαν, μόνο από τον Μάρκο και τον Σπ. Σαμούρη υπήρξε συμμετοχή, οι υπόλοιποι μαζί με τον Δήμαρχο πηγαινοέρχονταν στην «έξω αίθουσα» του χιούμορ και των ….καλαμπουριών. Το επιβεβαίωναν ...... εξάλλου οι φωνές και τα χαχανιτά που ακούγονταν μέσα στην αίθουσα.
Η Λαϊκή Συσπείρωση ωστόσο, επέμενε να γίνει συζήτηση και δεν άφηνε ούτε λεπτό ανεκμετάλλευτο που να μην μιλήσουν και οι τρεις.
Κάποια στιγμή μπήκε στην αίθουσα ο κ. Βασίλης Καμπίτσης ο οποίος ορεξάτος και …αεράτος θεώρησε πρέπον να προχωρήσει στη γνωστή του επίθεση προς τη Λαϊκή Συσπείρωση, με τα γνωστά του αντικομμουνιστικά «συνθήματα» επιπλέον συμπληρώνοντας ότι «θα πρέπει ο Πρόεδρος να σας βγάλει έξω».
Έτσι, και ενώ και οι τρεις της Λαϊκής Συσπείρωσης «τσίμπησαν» στην προβοκάτσια του κ. Καμπίτση, άρχισαν να διαμαρτύρονται προς τον πρόεδρο, ο οποίος ο Πρόεδρος ναι μεν απευθύνθηκε προς τον κ. Βασίλη Καμπίτση να σταματήσει, αλλά έριξε μεγάλες ευθύνες προς την Λαϊκή Συσπείρωση (Λ.Σ.), και απευθυνόμενος προς τους τρεις της Λ.Σ. είπε ότι «προκαλείται με όσα λέτε».
Ο μόνος που αντέδρασε με όσα απαράδεκτα έλεγε ο κ. Καμπίτσης, ήταν ο Διον. Αραβαντινός, το αντίθετο, ο Μάρκος Κοτσιλίνης είπε ότι αισθάνεται μια ….λεκτική βία από από πίσω του, από τους τρεις της Λαϊκής Συσπείρωσης.
Έτσι έγινε ένα πανδαιμόνιο με την Λ.Σ. να αποκαλεί τον κ. Καμπίτση γκαιμπελίσκο, ο Πρόεδρος να αναλύει τη λέξη «παλαιοκομματικοί» που αποκάλεσε ο κ. Καμπίτσης τη  Λαϊκή Συσπείρωση ενώ ο τελευταίος να ωρύεται ότι είστε οπισθοδρομικοί. Επόμενο ήταν να διακοπεί η συνεδρίαση. 
Ακούτε τι ειπώθηκε στο Δ.Σ. εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.