Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Εντυπωσιακή Εικαστική έκθεση για τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» στο Μουσείο Νάσιουτζικ

Τριάντα δύο διακεκριμένοι εικαστικοί καλλιτέχνες στέλνουν μέσα από την τέχνη ένα μήνυμα υποστήριξης προς τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο ενισχύοντας το έργο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» μέσα από μια εντυπωσιακή ομαδική εικαστική έκθεση προσφοράς. 
Με πρωτοβουλία του Ιδρυτή του Μουσείου Νάσιουτζικ, Γιώργου Νάσιουτζικ, οι εικαστικοί καλλιτέχνες  Αντώνης Απέργης, Πάνος Βαλσαμάκης, Αφροδίτη Βαλσαμάκη, Κλεοπάτρα Βαρβεροπούλου, Μυρσίνη Βαρδοπούλου, Ανδρέας Γεωργιάδης, Μίλτος Γκολέμας, Γιάννης Γουρζής, Γιώργος Δρίζος, Κώστας Ευαγγελάτος, Πέτρος Ζουμπουλάκης, Ρόζα Ηλιού, Θόδωρος, Μάρω Κοντού, Δημήτρης Κούκος, Σπύρος Κουρσάρης, Τζένη Μαρκάκη, Ναταλία Μελά, Φανή Μιχαηλίδου, Άκης Ουλκέρογλου, Θόδωρος Παπαγιάννης, Shanna Παπαδήμου, Ασπασία Παπαδοπεράκη, Μαντώ Παπαϊωάννου, Αλτίν Πατσέλης, Ευγένιος Σπαθάρης, Κώστας Σπυριούνης, Γιώργος Σταθόπουλος, Πραξιτέλης Τζανουλίνος, Εμμανουέλα Τσαγκάρη, Άντα Τσιροπούλου και Δημήτρης Χριστογιάννης, συμμετείχαν στην έκθεση με έργα τους που παρουσίασαν για πρώτη φορά.Δεκάδες προσκεκλημένοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών την πρώτη ημέρα της έκθεσης υπό τις μελωδίες πιάνου που είχε διοργανώσει και προσέφερε το Μουσείο Νάσιουτζικ. 
Την έκθεση, με την παρουσία πάνω από 2000 καλεσμένων, εγκαινίασε η Πρόεδρος του Συλλόγου «Ελπίδα» και Πρέσβυς καλής θελήσεως της UNESCO, κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη. Κλείνοντας την ομιλία της και θέλοντας να εκφράσει όχι μόνο με λόγια αλλά και συμβολικά, την ευγνωμοσύνη του Συλλόγου «Ελπίδα» προς τον κύριο Γιώργο Νάσιουτζικ , του απένειμε το τιμητικό δίπλωμα του Συλλόγου.
Εκτός από τους καλλιτέχνες που ήταν όλοι παρόντες, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο πρώην Πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος με την σύζυγό του Σάνα, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος με τη σύζυγός του, πολλοί φίλοι και ...
μέλη της «Ελπίδας». Η έκθεση που θα διαρκέσει ως τις 10 Ιουνίου, θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί ως τις 9 το βράδυ.
(φωτό:1. ο πρώην Πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος με τον Κεφαλονίτη ζωγράφο Κώστα Ευαγγελάτο. 2. Η Κερκυραία Ελένη Κονοφάου, πρόεδρος της Ενωσης Επτανησίων Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.