Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Έρχεται ο βουλευτής Δημήτρης Σταμάτης εξ' απορρήτων του προέδρου της N.Δ. Aντώνη Σαμαρά


O βουλευτής Αιτωλ/νίας της Νέας Δημοκρατίας και εξ απορρήτων του προέδρου του Κόμματος Αντώνη Σαμαρά, Δημήτρης Σταμάτης, έρχεται στις 3 και 4 Νοεμβρίου στην Κεφαλονιά.
Ο κ. Δημήτρης Σταμάτης, ως συντονιστής της Ν.Δ. θα κάνει τις απαραίτητες κομματικές επαφές για την προετοιμασία του κόμματος της Ν.Δ. για τις επερχόμενες εκλογές, καθώς και κάποιες θεσμικές συναντήσεις με φορείς του νησιού.
Ο κ. Βουλευτής και πρώην Νομάρχης Αιτωλ/νίας διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Δήμαρχο Κεφαλληνίας κ. Παρίση, όπως επίσης και με τον κ. Πέτρο. Έχει ενημερωθεί για πρόσωπα και φιλοδοξίες, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε απο το περιβάλλον του.

Ο κ. Σαμαράς διάλεξε ένα έμπειρο στέλεχος, για αυτή την κρίσιμη μάχη που έρχεται, με πολιτική οικογενειακή καταγωγή στον ευρύτερο κεντροδεξιό-δημοκρατικό χώρο, με καλές σχέσεις και σε άλλους πολιτικούς χώρους. Λέτε να υπάρξει καμιά έκπληξη και μείνουν εκτός νυμφώνα κάποιοι επίδοξοι «μνηστήρες»; Ίδωμεν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.