Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Για κακοδιοίκη​ση κατηγορεί την ηγεσία του Επιμελητηρ​ίου Κέρκυρας ο Αλ. Λιτσαρδόπο​υλος


Επιστολή προς τον Υπ. Ανάπτυξης απέστειλε ο Αλ. Λιτσαρδόπουλος καταγγέλλοντας τον πρόεδρο και τη διοίκηση του Επιμελητηρίου για κακοδιαχείριση.

Ανοικτή επιστολή προς τον κ. Υπουργό Ανάπτυξης – Ανταγωνιστικότητας ενώπιον των μελών του Επιμελητηρίου Κέρκυρας απέστειλε το μέλος της διοίκησης του Επιμελητηρίου Αλ. Λιτσαρδόπουλος ως εξής:

«Η από 16/8/2011 καταγγελία του εκλεγμένου μέλους της Διοίκησης του Επιμελητηρίου κ. Λιτσαρδόπουλου ενώπιον του Υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας – Γενική Γραμματεία Εμπορίου, Δ/νση Εμπορικών Οργανώσεων, δεν απαντήθηκε.

Παραμένουν επομένως αδιερεύνητα συγκεκριμένα περιστατικά κακοδιοίκησης και κακοδιαχείρισης που τέθηκαν ενώπιον του Υπουργείου. Δεδομένου ότι η παρούσα υποβάλλεται ενώπιον του κ. Υπουργού, θεωρείται δεδομένο ότι άμεσα ο κ. Υπουργός θα μεριμνήσει ώστε άνευ ετέρας να διερευνηθεί η καταγγελλόμενη συνολική κακοδιοίκηση και κακοδιαχείριση.

Η σύνταξη και υποβολή – αποστολή της παρούσας επιβάλλεται γιατί η διοίκηση του Επιμελητηρίου Κέρκυρας και ο πρόεδρός του, κ. Γιώργος Χονδρογιάννης, συστηματικά απαξιώνει και παραπέμπει....
 στις καλένδες έγγραφα αιτήματα συναδέλφων – μελών που υποβάλλονται ενώπιον του. Έγγραφα αιτήματα που το περιεχόμενο τους ενδιαφέρει όλους ως μέλη του Επιμελητηρίου Κέρκυρας. Τα αιτήματα αυτά έχουν να κάνουν κυρίως με το πως ο πρόεδρος κ. Γιώργος Χονδρογιάννης διαχειρίστηκε – διαχειρίζεται τα χρήματά μας (εισφορές) κατά διάρκεια της θητείας του. Χαρακτηριστικά με το από 22/7/2011 έγγραφό του ο πρόεδρος κ. Γιώργος Χονδρογιάννης εκφοβίζει μέλος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας να μην καταθέτει έγγραφα αιτήματα ελέγχου της διοίκησης. Επίσης με το από 8/8/2011 έγγραφο του ο πρόεδρος κ. Γιώργος Χονδρογιάννης χαρακτηρίζει άσκοπη ταλαιπωρία την όποια διαδικασία ελέγχου δια των έγγραφων αιτημάτων. Περαιτέρω των έγγραφων αιτημάτων των μελών, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κέρκυρας δεν έχει ανταποκριθεί στις συναφείς από 22/7/2011 και 5/9/2011 εισαγγελικές παραγγελίες.

Η συμπεριφορά του προέδρου του Επιμελητηρίου Κέρκυρας κ. Γιώργου Χονδρογιάννη απέναντι σε όλα αυτά τα θέματα, αλλά και απέναντι των μελών του Επιμελητηρίου Κέρκυρας προσβάλλει κατάφορα κάθε έννοια Κράτους Δικαίου, δημιουργώντας πλήρως αδιαφανείς καταστάσεις κακοδιοίκησης και κακοδιαχείρισης, που άμεσα επιβάλλεται να διερευνηθούν πλήρως.

Προς τον κ. Υπουργό Ανάπτυξης – Ανταγωνιστικότητας στον οποίο απευθύνουμε την παρούσα, αιτούμαστε να διατάξει την διενέργεια άμεσου οικονομικού – διοικητικού και διαχειριστικού ελέγχου στο Επιμελητήριο Κέρκυρας.

Την παρούσα κοινοποιούμε επίσης και σε όλα τα ΜΜΕ έτσι ώστε όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου Κέρκυρας να λάβουν γνώση και να τοποθετηθούν – συμβάλλουν ώστε να διερευνηθούν όλα τα φαινόμενα κακοδιοίκησης – κακοδιαχείρισης.

Αλέξανδρος Λιτσαρδόπουλος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.