Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 2ου ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ


Οι υπάλληλοι του Κοργιαλενείου Ιδρύματος έχουν ξεκινήσει επίσχεση εργασίας από τις 3 Αυγούστου 2011 και δηλώνουν ότι θα συνεχίσουν μέχρις ότου καταβληθούν στο ακέραιο τα δεδουλευμένα τους και οι ασφαλιστικές τους εισφορές τα οποία δεν τους έχουν καταβληθεί εδώ και 8 μήνες τα μεν και από τα μέσα του 2010 οι δε.

Παρότι τα τελευταία χρόνια το Συμβούλιο του Κοργιαλενείου Ιδρύματος είχε γνώση των προβλημάτων και των ταμειακών δυσκολιών που......
 επικαλλείται από το 2003 δεν βρήκε καμμία απολύτως ουσιαστική λύση.

Από την πλευρά των εργαζομένων και παρά τη χρόνια καθυστέρηση της μισθοδοσίας τους έως και την διακοπή της, όχι μόνον δεν ελαττώθηκε η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών αλλά αντίθετα αναβαθμίστηκε με συνέπεια οι χρήστες των υπηρεσιών του Ιδρύματος (μαθητές, σπουδαστές, φοιτητές, ερευνητές, τοπική κοινωνία, επισκέπτες) να δηλώνουν ικανοποιημένοι από το επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχονται.

Ειδικά για τους μαθητές του Λυκείου μας, η Κοργιαλένειος Βιβλιοθήκη είναι απαραίτητη και για τη μελέτη τους και για τη χρήση των υπολογιστών που τους επιβάλλονται από τα νέα αναλυτικά προγράμματα αν και δεν τους διαθέτουν ατομικά.

Για τους παραπάνω λόγους δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στους εργαζόμενους και διεκδικούμε μαζί με τα αιτήματα που αφορούν την Παιδεία και τα δικά τους για:

Α) Αμεση καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών τους και των ασφαλιστικών εισφορών στο ΙΚΑ

Β) Λήψη των απαραίτητων μέτρων για ν’ αποκτήσει το Κοργιαλένειο Ιδρυμα δηλαδή η Κοργιαλένειος Βιβλιοθήκη και το Κοργιαλένειο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο δημόσιο χαρακτήρα και εργαζόμενους με μόνιμη και σταθερή εργασιακή σχέση.

Οι καθηγητές του 2ου Γενικού Λυκείου

Αντώνιος Καλλιβωκάς, Διονυσία Πεντογάλου, Γεώργιος Τσιλιμιδός, Μιχαήλ Νάτσης, Θεοδώρα Βαλλιανάτου, Μαρία Μανώλα, Αδαμαντία Λευτεράτου, Δέσποινα Αποστολίδου, Διονυσία Κυπριώτου, Ευρυδίκη Αραβαντινού, Μαριλένα Γνεσούλη, Ειρήνη Μπερδεμπέ, Σπύρος Δαμουλιάνος, Γεράσιμος Φραντζιός, Ιωάννης Κοσμάτος, Βασίλειος Μανίκας, Τ. Καλογηρόπουλος, Α. Καππάτου, Γαλανάκη Δέσποινα, Ειρήνη Τζαννάτου, Σωτηρούλα Γαλιατσάτου

Σεπτέμβριος 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.