Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

"Επιστρατεύομαι να υποβάλω υποψηφιότητα για τις επόμενες εκλογές, όποτε γίνουν".


Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο πολιτευτής της Ν.Δ. κ. Γιώργος Κουρής οποίος ανακοίνωσε ότι προτίθεται να είναι υποψήφιος Βουλευτής στις επόμενες εκλογές όποτε γίνουν. Αφού έκανε μια γενική πολιτική ανάλυση για τις τελευταίες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στη χώρα μας. Τόνισε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για εφησυχασμό, αδράνεια, επανάπαυση, τουρισμό, είναι μήνες επαγρύπνησης και σκληρής δουλειάς. Πρέπει να προσπαθούμε για την προβολή του πολιτικού μας λόγου, της πολιτικής της Ν.Δ. της πολιτικής του Αντώνη Σαμαρά. Επισήμανε ότι είναι παρήγορο ότι η ηγεσία της Ν.Δ. παρακολουθεί και αξιολογεί κάθε στέλεχος, σύμφωνα με παραταξιακή συνείδηση. Κάθε άλλη συμπεριφορά δεν είναι αποδεκτή. Τα κριτήρια που έχει η Ν.Δ. είναι αξιοσύνη, εντιμότητα, ήθος, επαγγελματική καταξίωση κλπ.

Για την τοπική πολιτική σκηνή είπε ότι τελευταία βλέπουμε την ύπαρξη πολλών υποψηφίων, και αναρωτήθηκε αν βλάπτει το κόμμα, αντιθέτως τόνισε το κόμμα το ωφελεί, δημιουργεί αυτό που λέμε αέρα νίκης. Βέβαια, για τον απλό ψηφοφόρου που βλέπει να διαγκωνίζονται με τέτοια θέρμη τόσοι άνθρωποι που ξαφνικά, θέλουν να γίνουν σωτήρες της Κεφαλονιάς, είναι ένα φαινόμενο που το προκαλεί..................
 ανάμικτα αισθήματα, για την αξιοπιστία αυτών των υποψηφίων. Είπε επίσης ότι η ΝΟΔΕ .....δυσφορεί για όλα αυτά και είναι αναστατωμένη, και δεν δέχεται την παρούσα κατάσταση (;)

Τέλος, είπε ότι επιστρατεύεται να υποβάλλει υποψηφιότητα για τις επόμενες εκλογές, όποτε αυτές γίνουν. Τη συνέντευξη παρακολούθησαν η κ. Βασιλική Φιλιππάτου Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Ν.Δ., ο Μάκης Κοκόσης και ο Νότης Μαρκάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.