Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Μια και μοναδική συναυλία αύριο στο χώρο του ΞΕΝΙΑ

 
Μια μοναδική συναυλία αύριο στο χώρο του ΞΕΝΙΑ.
Μετά τη μεγάλη επιτυχία στο θέατρο badminton στις 7 του Απρίλη που απολαύσαμε όλοι και από τη ΝΕΡΙΤ, ο διακεκριμένος κεφαλλονίτης μαέστρος και καλλιτεχνικός διευθυντής των μουσικών συνόλων της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, Παναγής Μπαρμπάτης, βρίσκεται στο Αργοστόλι για μια και μοναδική συναυλία, που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 7 Αυγούστου και ώρα 9.15 στον Αυλειο χώρο του Ξενία ,με τίτλο “LA NOTTE D’AMORE” -Νυχτωδία Αγάπης.

Μαζί του τρεις σπουδαίοι ανερχόμενοι καλλιτέχνες της νέας γενιάς: ΜΠΑΜΠΗΣ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΣ-τενόρος, η.... συμπατριώτισσά μας σοπράνο ΟΛΓΙΑΝΝΑ ΠΑΝΙΤΣΑ-ΜΕΤΑΞΑ και ο συμπατριώτης μας ΚΩΣΤΑΣ ΦΡΑΝΤΖΗΣ στο σαξόφωνο και στη κιθάρα.

Η οργάνωση της συναυλίας ανήκει στο πολιτιστικό σωματείο “ΙΟΝΙΟΣ” και η παραγωγή στην κυρία Ξένια Γρηγοράτου. Φιλική συμμετοχή: ο λαϊκός μας τροβαδούρος Γεράσιμος Ραζής – Γαλιατσάτος και οι χορευτές της A.J DANCE Ιουλία Γιαννάκη και Βαγγέλης Συγγούρης.

Τη βραδιά θα παρουσιάσει η γνωστή σε όλους συμπατριώτισσα μας, ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ
Μη χάσετε αυτή την μοναδική Λυρική βραδιά, σ’ ένα μουσικό ταξίδι με τις ωραιότερες μελωδίες απ’ όλο τον κόσμο.
mparmpa4 mparmpa3 mparmpa2 mparmpatis mparmpa5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.