Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Δεν πρόκειται να υλοποιήσουμε αυτό το ανατριχιαστικό φασιστικού τύπου κανονισμό, που ξεπερνάει ακόμα και τα εσκαμμένα του Καλλικράτη.


Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν οι τρεις Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης μαζί με τον Δημ. Μαντζουράτο Περιφερειακό Σύμβουλο.

Ο Νίκος Γκισγκίνης αναφέρθηκε στο όλο ιστορικό και κατήγγειλε τον αυταρχικό κατήφορο του προέδρου της Δημοτικής Αρχής που έφτασε μέχρι το σημείο να αποβάλλουν παράταξη από το Δημοτικό Συμβούλιο. Τεράστιες ευθύνες έχουν επίσης και οι άλλες παρατάξεις οι οποίες κάτω από το βάρος της πολιτικής συνδιαχείρησης που επιδεικνύουν, όχι μονάχα δεν αντέδρασαν αλλά νομιμοποίησαν με την ένοχη σιωπή τους την αυταρχική συμπεριφορά της Δημοτικής Αρχής. Η Λαϊκή Συσπείρωση επειδή έκανε το «ατόπημα»… να κάνει ερώτηση που έχρηζε απάντησης από την Δημοτική Αρχή, συγκεκριμένα σε ότι έχει σχέση με τον συνήγορο του επιχειρηματία και δημότη.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Δημ. Μαντζουράτος ο οποίος αναφέρθηκε στον κανονισμό που έχουν στα σκαριά για να ψηφισθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο τονίζοντας ότι τέτοιου είδους κανονισμών που απαγορεύουν την δευτερομιλία, απαγορεύουν την εισαγωγή θεμάτων, απαγορεύουν σε παρατάξεις να έχουν διαφορετική άποψη, αποβάλουν από εκλεγμένες παρατάξεις από την αίθουσα δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι αυτή η δημοτική αρχή και ο ανεκδιήγητος πρόεδρός της, έχει αναλάβει συγκεκριμένη υποχρέωση, πώς θα εκπληρωθούν οι πολιτικοί όροι αυτής της επίθεσης ενάντια στους εργαζόμενους. Το συγκεκριμένο.........

γεγονός επίσης φαίνεται ότι αποτελεί μέρος σχεδίου φίμωσης της λαϊκής φωνής της Λαϊκής.Συσπείρωσης και κατ’ επέκταση του λαϊκού κινήματος και έχει άμεση και αποκλειστική σχέση με την διαμόρφωση των απαραιτήτων ολοκληρωτικών και στεγανών διαδικασιών που επιβάλλει η διαχείριση της πολιτκής του μνημονίου που υλοποιεί και ο Δήμος Κεφαλονιάς.

 Μην μας μιλάει ο κ. Ανουσάκης για παρακώλυση των εργασιών του Δημ. Συμβουλίου. όπως γράφει στο δελτίο τύπου που έβγαλαν, είναι μια πρόκληση, όταν εδώ και τρεις τέσσερις μήνες έριχνε τους καφέδες με μια συμπαθέστατη κατά τα άλλα που διεκδικούσε τα δικά της δίκαια, προκειμένου να κάνει πολιτική "πάγκα" στον κ. Παρίση, θα το θυμούνται όλοι, και το λέμε γιατί έχει και προσωπική εκδοχή, δεν έχουν δικαίωμα δια να ομιλούν. Εμείς δεν πρόκειται να υλοποιήσουμε τον κανονισμό, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση της δημοτικής αρχής, θα φέρει τα ΜΑΤ Θα πάρουν δυναμική απάντηση το επόμενο διάστημα.

Ο Γιάννης Κουρούκλης αναφέρθηκε για τον νέο κανονισμό που ετοιμάζουν, ένα έκτρωμα το αποκάλεσε όπου εισηγητής είναι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Είναι ένας κανονισμός τερατούργημα. Αναφέρθηκε στη μεθόδευση για να φέρουν προ ψήφιση τον κανονισμό.
 
Σας προτείνουμε να ακούσετε στο τέλος τον Δημ. Μαντζουράτο όπου αναφέρεται στη σύσκεψη της οικονομικής επιτροπής της Περιφέρειας όπου συζητήθηκε το έργο του Πισαετού και κάποια θέματα για τον εργολάβο.  

Ακούστε όλη τη συνέντευξη εδώ


Ρεπορταζ  Αλεβιζόπουλος Σπυρος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.