Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Εικόνες από τα μέτωπα της φωτιάς στα Κοκολάτα και Χελμάτα


Πυρκαγιά εκδηλώθηκε χθές το απόγευμα στα  Κοκολάτα και Χελμάτα του ΔΔ Λειβαθούς. Aπό τα μέτωπα της φωτιάς οι πιλότοι όλων των αεροσκαφών ήταν καταπληκτικοί, ειλικρινά έριχναν νερό με "χειρουργική" ακρίβεια. 
Ο κ. Τετενές ψύχραιμα και με τέλειο επαγγελμτισμό αντιμετώπισε και συντόνιζε το έργο της κατάσβεσης, παρόντες στην επιχείριση ήταν ο Αντιπερειφερειάρχης κ. Κουρής και ο κ. Ανδρεάτος της Πολιτικής προστασίας. Το συντονισμένο έργο είχε ως αποτέλεσμα την έγκαιρη κατάσβεση χωρίς να απειληθούν ανθρώπινες ζωές αλλά και περιουσίες.
Σύγχυση πάντως υπάρχει στους πολίτες όσον αφορά την αιτία της βλάβης του δικτύου της ΔΕΗ, που για πολλούς, όπως μάθαμε οφείλεται στη φωτιά ενώ για κάποιους άλλους σε βλάβη του δικτύου. Περιμένουμε τις σχετικές διευκρινήσεις από τη ΔΕΗ Κεφαλονιάς για να καθησυχάσουν τουλάχιστο οι επαγγελματίες του νησιού για τυχόν νέα απρόοπτα στη μέση της τουριστικής σαιζόν!
ε πληροφορίες και φωτο απο το  http://mykefallonia.gr/blog /

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.