Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Η κ. Κατσέλη κάνει διακοπές στη Κεφαλονιά και οι αγρότες περιμένουν τη πράσινη ενέργεια


Άντε κυρία υπουργός μετά την κοπιαστική πολιτική εναρμόνισης των εντολών του ΔΝΤ και της Ε.Ε. περί εξαθλίωσης των Ελλήνων και την νομοθετική περίοδο υπέρ των τραπεζών και των πολυεθνικών, ιδίως με τον αναπτυξιακό νόμο, της δήθεν «διευκόλυνσης» των υπερχρεωμένων νοικοκυριών κ.λ.π. ας απολαύσεται και λίγο τη Κεφαλονιά με την οικογένειά σας, δικαίωμα του καθενός.

Όμως υπάρχουν χιλιάδες άλλες οικογένειες που οδηγούνται οριστικά στο περιθώριο, όπως τους αγρότες μας, μετά το ξεκλήρισμα των αγροτικών προϊόντων, δεν τους δίνεται η δυνατότητα να εγκαταστήσουν φωτοβολταϊκά συστήματα στα χέρσα χωράφια τους παρά τις προσδοκίες που τους σερβίρισαν οι αγροτοσυνδικαλιστάδες σας, διότι όπως είπατε στη βουλή (άκουσον-άκουσον) η αποδέσμευση από τα κίνητρα του νόμου θα ρίξει το κόστος τους!

Ποιος αγρότης κ. Κατσέλη διαθέτει σήμερα 300.000 Ευρώ για να εγκαταστήσει μια μονάδα των 100 KW με ιδία κεφάλαια για να προσδοκά και αν θα εισπράττει 15-20.000 Ευρώ το χρόνο, αφού πρώτα θα έχει χρεωθεί στις τράπεζες;

Μάλλον θα θέλετε τους επιχειρηματίες, όπως έκαναν οι προκάτοχοί σας με τις ανεμογεννήτριες του ορεινού όγκου των Δηλινάτων που ακόμα τρέχουν οι Δηλινάδες να αποδείξουν ότι είναι δικό τους το χωράφι που τους πήραν. Ενώ η «Βασούλα» τους είχε φτιάξει ευεργετικό νόμο, όπως και ο δικός σας!
Καλά μπάνια στην Κεφαλονιά και καλά γεύματα εργασίας στο χωριό του Μάκη (Σπαρτιά)! Θα έχετε μάλιστα την ευκαιρία να τα πείτε και λίγο με τους κυβερνητικούς γείτονές σας, όπως με τον τοπικό Βουλευτή του Νησιού, τους κομματικούς φίλους σας, χωρίς όμως τους εργαζόμενους και τους επαγγελματίες στη παρέα σας, όπως γίνονταν παλιά οι οποίοι «χτυπιούνται» από το σύμφωνο της σίγουρης καταστροφής τους που εσείς υπογράψατε.

Απόκρυφα όμως από τους επιθεωρητές του ΔΝΤ μην και σας δουν ότι συνομιλείτε με τους απογόνους των Ριζοσπαστών (Μομφεράτο), του Λασκαράτου, του Σουρή και τόσων άλλων που σημάδεψαν την απελευθέρωση και τον πολιτικό πολιτισμό των Επτανήσων τα οποία σεις ως κυβέρνηση τώρα παραδώσατε στους νέους κατακτητές.

Σας ευχόμαστε χρόνια πολλά στη κόρη σας αλλά να θυμάστε ότι οι αντοχές όλων έχουν εξαντληθεί και θα έρθει βαρύς χειμώνας!

Η φωτο είναι απο το http://kefaloniapress.gr/index.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.