Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Η ΙΘΑΚΗ ΔΙΨΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ «ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΡΒΑΖΕΙ»


"Ακέφαλο παραμένει το Δημοτικό Συμβούλιο Ιθάκης!

Είχαμε ανεβάσει posting για το πρόβλημα του νερού στην Ιθάκη (εδώ) αλλά βλέπουμε ότι το πρόβλημα παραμένει και μάλιστα στη μέση του καλοκαιριού. Πρόβλημα που είναι γνωστό στην κυβέρνηση και σε όλους τους αρμόδιους παράγοντες. Ο Δήμος Ιθάκης από ότι φαίνεται δεν μπορεί να διαχειριστεί το όλο ζήτημα, ιδιαίτερα τώρα με την αδυναμία του να συγκροτηθεί το σώμα. Παραμένει "ακέφαλο" το σώμα αφού δεν έχει εκλεγεί ακόμα Προεδρείο ώστε να μπορεί να  πάρει και τις ανάλογες αποφάσεις. Έτσι έχει οδηγήσει τους κατοίκους και τους επαγγελματίες σε απόγνωση. Δικαιολογημένες οι αποδοκιμασία τις προάλλες (26-7-10)  στο δημοτικό συμβούλιο όταν για μια ακόμη φορά δεν μπόρεσαν να πάρουν αποφάσεις για το πρόβλημα γιατί λέει ο προτεινόμενος Πρόεδρος του σώματος από τον Δήμαρχο έλειπε!
Ο Νομάρχης Κεφαλονιάς & Ιθάκης μήπως πρέπει να ασχοληθεί κάποια στιγμή με το θέμα που καίει τους Θιακούς σοβαρά και να αφήσει λίγο τις «μπαρόλες» περί «τσοφλιών» και άλλων τινών, γιατί τον Νοέμβριο θα είναι αργά και ο Βασιλόπουλος με τον Λιβιτσάνη θα έχουν μπατάρει από το βάρος που τους φορτώσατε και δεν τους αναλογεί εξ ολοκλήρου όλο το φορτίο, όχι ότι δεν έχουν ευθύνες ίσα - ίσα που είναι οι πρώτοι που πρέπει να τις αναλάβουν μαζί με την κυβερνητική πολιτική εγκατάλειψης των νησιών μας …

Μήπως είναι καιρός εκεί στο γραφικό Θιάκι να πάρουν την πρωτοβουλία κάποιοι παράγοντες, πρώην δήμαρχοι, φορείς και να αναδείξουν εδώ και τώρα το θέμα του νερού γιατί αύριο να είναι αργά;
Εμείς το παρακολουθούμε και θα ανεβάζουμε κάθε θετική ενέργειες στη κατεύθυνση της οριστικής λύσης του μεγάλου προβλήματος του πόσιμου νερού στο Θιάκη που τον κ. Ραγκούση δεν τον έχει συγκινήσει από ότι φαίνετε το όλο πρόβλημα.
Α.. ξέχασα κάπου εκεί βρίσκετε για τις θερινές διακοπές της και η «αρμόδια» υπουργός "μας" επί του περιβάλλοντος, μην ξεχάστε ορέ… Θιακοί να την ξεδιψάσετε γεμίζοντάς της τα τσέρτζελά της με εμφιαλωμένο μεταλλικό νερό απο την Ακαρνανία του εμπορίου, από της «φυσικές» πηγής της ελεύθερης οικονομίας. Και να τις πείτε αν η πράσινη ανάπτυξη που η ίδια επαγγέλλεται θα φτάσει ποτέ κατά ΄δώ ! Να δούμε και μια καμιά πράσινη μέρα.

Mε πληροφορίες απο τον "ΗΜΕΡΗΣΙΟ"
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.