Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

"ΙΘΑΚΗ: ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '60 !"

"ΙΘΑΚΗ καλοκαίρι 2010. Διανομή νερού από το δίκτυο ύδρευσης κάθε ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ αυστηρά.
 Μία απο τις δύο μονάδες αφαλάτωσης δεν λειτουργεί ...αφέθηκε στην τύχη της...κρίμα που ήθελε επισκευή...έπρεπε πρώτα να ρωτήσει το δάσκαλο- δήμαρχο αν θα χαλάσει ...διότι τώρα που χάλασε έχουμε καταλάβει άραγε πόσο πρέπει να« στύψει το μυαλό του» ο δάσκαλος-δήμαρχος για να βρει λύση;;; Τι έγινε έναν ολόκληρο χρόνο τώρα;;; Ας είναι καλά η υδροφόρα του πολεμικού Ναυτικού που μας τροφοδοτεί κάθε μέρα!!!!!! Ως πότε;;;;
και ενώ οι κατοικίες τα ξενοδοχεία και τα καταλύμματα υδροδοτούνται κάθε Τρίτη και Σάββατο απο το επίσημο δίκτυο ύδρευσης, όλως περιέργως ανθεί και αναπτύσσεται το εμπόριο νερού με ιδιωτικά φορτηγά σε σπίτια , καταλύμματα και σκάφη αναψυχής το οποίο νερό προέρχεται απο πηγάδια ή από δεξαμενές απο περιβόλια , με ότι αυτό συνεπάγεται.... ΙΘΑΚΗ 2010...  Ίσως από τα πρώτα νησιά της Ελλάδας που απέκτησαν εργοστάσιο αφαλάτωσης το 1982 και -ως νησί- ......με άφθονη θάλασσα .. 30 χρόνια μετέπειτα αντί να έχει βελτιωθεί η κατάσταση ξαναγυρίσαμε στην εποχή της δεκαετίας του 1960...νερό, το βασικότερο αγαθό της ζωής , να μοιράζεται Τρίτη και Σάββατο και τις υπόλοιπες μέρες να βρίσκονται στο φόρτε τους οι υδροληψίες απο........ πηγάδια.... καημένε δάσκαλε δεν καθόσουν στην έδρα του σχολείου σου.... Η άσκηση των καθηκόντων του Δημάρχου είναι πολύ σοβαρή υπόθεση. "


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.