Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Eπιστολή του Εμπορικού Συλλόγου «Η Κράνη» στον Πρωθυπουργό

Κύριε πρωθυπουργέ
Η οικονομική κρίση που πλήττει τη χώρα μας και τα σκληρά φορολογικά μέτρα που έχει εφαρμόσει η κυβέρνηση, έχουν επιφέρει δυσμενή ψυχολογία και ανασφάλεια στους καταναλωτές, με συνέπεια τη μείωση των λιανικών πωλήσεων και της ιδιωτικής κατανάλωσης.
Η μείωση της κατανάλωσης και η μηδενική σχεδόν χρηματοδότηση από το τραπεζικό σύστημα των ΜΜΕ θα αποδεκατίσει αυτές και ήδη δημιουργεί στρατιές ανέργων από τις τάξεις των αυτοαπασχολούμενων.
Οι επιχειρήσεις της περιοχής μας δίνουν μάχη για τη μείωση των τιμών , αλλά για να επαναλειτουργήσει η αγορά πρέπει να αναθερμανθεί η ζήτηση με τολμηρές κινήσεις εκ μέρους της κυβέρνησης.
Για να αλλάξει η ψυχολογία του κόσμου θα πρέπει να φροντίσετε κε πρωθυπουργέ, ώστε η μείωση των εισοδημάτων ν' αναπληρωθεί από τη μείωση των ενοικίων, των δημοτικών τελών, των λογαριασμών των ΔΕΚΟ.
Για δε τη βελτίωση της ρευστότητας, να δώσετε οδηγίες για την εκταμίευση των οφειλών του δημοσίου προς τους προμηθευτές και δικαιούχους επιδοτήσεων ολοκληρωμένων επενδύσεων, επιστροφή ΦΠΑ κλπ, ως και περαιτέρω ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών επιχειρήσεων και νοικοκυριών.
                                           Ο πρόεδρος                           Η γραμματέας

ΣΠΑΘΗΣ Σταύρος            ΣΚΛΑΒΟΥΝΑΚΗ Μαρία

ΠΗΓΗ: http://www.mykefalonia.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.