Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΠΑΨ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ

Η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού Αναψυχής & Ψυχαγωγίας Αργοστολίου στα πλαίσια της ουσιαστικής & ολοκληρωμένης πολιτιστικής δραστηριότητας της πόλης, έχει οργανώσει εκπαιδευτικά καλλιτεχνικά τμήματα που με την μέχρι τώρα παρουσία τους, τόσο στην Κεφαλονιά όσο & στην υπόλοιπη Ελλάδα, έχουν αποδείξει τη σωστή αντιμετώπιση των διαφόρων τεχνών με σοβαρότητα & σεβασμό που ταιριάζει στην πολιτιστική μας παράδοση. Συγκεκριμένα λειτουργούν τα εξής τμήματα: Τμήμα Μαντολινάτας- Τμήμα Εικαστικών - Τμήμα Μπαλέτου - Χορωδιακά Τμήματα – Θεατρικά τμήματα και Τμήμα Ορχήστρας Πνευστών Οργάνων, φροντίζοντας να επανδρώσει με άξιους και καταξιωμένους δασκάλους τα Τμήματα αυτά. Παράλληλα από το 1994 έχει την χρήση και τη λειτουργία του Δημοτικού μας Θεάτρου.

Επίσης, η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού οργανώνει σε κύκλους εκδηλώσεων (χειμώνας - άνοιξη - καλοκαίρι) πολιτιστικά γεγονότα που σκοπό έχουν την ψυχαγωγία και την διατήρηση των πολιτιστικών μας παραδόσεων. Κατά την χειμερινή σαιζόν στο Δημοτικό Θέατρο λειτουργεί ο Δημοτικός Κινηματογράφος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.